Οι άνθρωποι πίσω από την περιποιήση επιδερμίδας της Oriflame

Η ΤΕΛΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΗΣ ORIFLAME

Η ΤΕΛΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΗΣ ORIFLAME

Η Oriflame ήταν η πρώτη εταιρία απευθείας πώλησης στην Ευρώπη που προσέφερε προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας βασισμένα σε φυσικά συστατικά. Και μπορούμε να ευχαριστούμε τους απίθανους ανθρώπους που εργάζονται στην Έρευνα και την Ανάπτυξη για αυτό. Οπότε, πάρτε την ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για τι το κάνουν!

ΦΥΣΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Η Oriflame έχει μακρά ιστορία στη φυσική περιποίηση της επιδερμίδας. Το 1967, η Oriflame παρουσίασε προϊόντα με λιγότερο άρωμα, που χρησιμοποιούσαν βότανα και εκχυλίσματα φυτών για να μειώσουν τον κίνδυνο αλλεργίας. Αυτό σύντομα έγινε τάση της βιομηχανίας – κάνοντάς μας πρωτοπόρους στην φυσική περιποίηση της επιδερμίδας.

Είχαμε πάντα μια ασταμάτητη επιθυμία να βελτιωθούμε και να αναπτυχθούμε για να βρούμε τις πιο αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις περιποίησης επιδερμίδας. Και η δέσμευσή μας στη φύση και το περιβάλλον γίνεται πιο ισχυρή με τον καιρό. Οι χημικοί μας ερευνούν ασταμάτητα για νέα φυσικά ενεργά συστατικά. Εξετάζουν φυτά από όλο τον κόσμο, καθώς και άλλες φυσικές πηγές όπως το θαλάσσιο βασίλειο, τη βιοτεχνολογία και ακόμα και το ανθρώπινο σώμα. Και κάνουν μεγάλες ανακαλύψεις στην πορεία.

Για παράδειγμα, η Oriflame είναι η πρώτη μάρκα που παρουσίασε προστασία UVA σε μια φυσική σειρά περιποίησης επιδερμίδας, και είναι η πρώτη εταιρία απευθείας πώλησης που ανέπτυξε φυτικά βαστοκύτταρα στις δικιές της εγκαταστάσεις. Πιο πρόσφατα, η σειρά EcoBeauty ήταν η πρώτη στην κατηγορία της που εγκρίθηκε από τέσσερεις ανεξάρτητους παγκόσμιους φορείς – Fairtrade, Ecocert, Vegan Society και Forest Steward Council.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ «ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΤΗΣ ORIFLAME
Αυτές οι απίθανες ανακαλύψεις ήταν δυνατές χάρη στην μοναδική, πρωτοποριακή κουλτούρα της Oriflame. Και η Senior Vice President της Έρευνας & Ανάπτυξης, Mary Lord έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αυτής της κουλτούρας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη στην εταιρία 35 χρόνια, και από την αρχή σιγουρευόταν ότι προσλαμβάναμε όχι μόνο τους πιο ικανούς και έμπειρους επιστήμονες, αλλά και ανθρώπους που μπορούσαν να δουν τη μεγάλη εικόνα της δουλειάς τους και να σκεφτούν μπροστά.

Σήμερα έχουμε πάνω από 100 δημιουργικούς, περίεργους και ευφάνταστους επιστήμονες από όλον τον κόσμο, που δουλεύουν σε δύο εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) – στη Σουηδία και την Ιρλανδία. Μαζί, αποτελούν μια ομάδα που έχει εμμονή με την καινοτομία και η κουλτούρα της δικής τους οικογένειας είναι παγκόσμιο παράδειγμα.

Η συνεχής καινοτομία απαιτεί δοκιμές, και το R&D μας ακολουθεί την ίδια έντονη πρακτική. Το ότι έχουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κλινικών δοκιμών, την Ori-derm, επιτρέπει στους επιστήμονές μας να σχεδιάζουν κλινικές μελέτες και δοκιμές που διαφορετικά θα ήταν αδύνατες.

Για παράδειγμα, η ομάδα είχε πρόσφατα την ιδέα να μετρήσει τα αποτελέσματα της ολοκληρωμένης ρουτίνας περιποίησης επιδερμίδας, σε σχέση με εκείνη της χρήσης μεμονωμένων προϊόντων. Ανακάλυψαν ότι η ρουτίνα οδηγεί σε 7 φορές καλύτερα αποτελέσματα από ότι κάθε προϊόν δίνει μεμονωμένα. Συνεπώς, βοηθά τους πελάτες μας να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν! Το R&D λοιπόν είναι απαραίτητο στις προσπάθειές μας να δημιουργήσουμε θετική αλλαγή και να βοηθήσουμε τους άλλους να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΕΙΜΕΝΟ: MIKE HIBBS