Πως να κατακτήσετε τη Γαλλική σαγηνή

Η Γαλλία είναι γνωστή ως η γη του έρωτα και της ομορφιάς. Είναι το σύμβολο της όμορφης εμφάνισης που κόβει την ανάσα και της μόδας. Το στυλάτο αλλά ανεπιτήδευτο look των Γάλλων είναι πηγή έμπνευσης για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σας δίνουμε πέντε τρόπους να κατακτήσετε την απόλυτη γαλλική σαγήνη

Κόκκινα χείλη
Ας αποδεχτούμε απλά το γεγονός ότι τα κόκκινα χείλη είναι πάντα στη μόδα. Αυτό το έχουν καταλάβει εδώ και καιρό οι Γαλλίδες και αγαπούν αυτή την διαχρονική τάση. Χαρίζει λάμψη στην εμφάνισή σας και σας κάνει να φαίνεστε ακόμα πιο κομψή. Φορέστε λοιπόν το κόκκινο κραγιόν σας και κλέψτε την παράσταση.

Φορέστε ένα φουλάρι
Οι Γαλλίδες ανέκαθεν αγαπούσαν να προσθέτουν λίγο χρώμα στην εμφάνισή τους και τι καλύτερο από ένα φουλάρι. Το limited edition φουλάρι Eclat είναι δημιουργημένο από υψηλής ποιότητας μετάξι και είναι η τέλεια επιλογή για όταν θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα στην εμφάνισή σας.

Μην ξεχνάτε τα τακούνια σας
Ξέρουμε… μερικές φορές τα τακούνια είναι άβολα αλλά μπρος τα κάλλη…! Οι Γαλλίδες πάντα επιλέγουν τακούνια και δείχνουν απόλυτα άνετες επάνω σε αυτά. Επιλέξτε κομψά και λιτά τακούνια για να πετύχετε το look.

Μανικιούρ
Φαντάζεστε ένα όμορφο φόρεμα με πολυτελή αξεσουάρ και αψεγάδιαστο μακιγιάζ αλλά απεριποίητα νύχια; Δεν είναι και πολύ ωραίο. Τα προσεγμένα νύχια ολοκληρώνουν το look σας και δε χρειάζεται να επιλέξετε τολμηρές αποχρώσεις και σχέδια. Απλά φροντίστε τα νύχια σας να είναι περιποιημένα και βαμμένα σε μία ουδέτερη απόχρωση.

Πάντα να μυρίζετε όμορφα
Η Γαλλία είναι η γη των αρωμάτων. Ένα πράγμα που οι Γαλλίδες δεν ξεχνούν ποτέ είναι να φορούν ένα θεϊκό άρωμα στα σημεία παλμών. Το άρωμά σας λέει πολλά για την προσωπικότητά σας. Φορέστε ένα ξεχωριστό άρωμα όπως το Eclat Mon Parfum με ξεχωριστές νότες Nashi pear, Αμύγδαλο, και αποκλειστικά ακόρντα Delaire και White Orris.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME