Φθινοπωρινά Must - Have στο μακιγιάζ

Το φθινόπωρο είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για τη μόδα και την ομορφιά. Σύντομα θα είναι η ώρα να βάλετε στην άκρη τα προϊόντα του καλοκαιριού και να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας με προϊόντα της νέας εποχής.

Πρώτη στη λίστα μας η Νέα Μάσκαρα The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL

Συνήθως αποφεύγαμε τις έντονες βλεφαρίδες το πρωί μέχρι που ανακαλύψαμε την τεράστια διαφορά που κάνει η σωστή μάσκαρα. Τα πρωινά που σας φαίνεται αδύνατο να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά, η Μάσκαρα The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL θα σας δώσει αυτοπεποίθηση πιο γρήγορα από ότι φαντάζεστε!

Έπειτα επιλέγουμε τη Σκιά Ματιών σε Στικ Τhe ONE Color Unlimited

Εάν θέλετε μία σκιά ματιών που διαρκεί, εφαρμόζεται εύκολα και δε λερώνει, τότε το προϊόν αυτό είναι για εσάς! Η Σκιά Ματιών σε Στικ Τhe ONE Color Unlimited προσφέρει 24ωρη σταθερότητα και έχει κρεμώδη υφή για να τη χρησιμοποιήσετε είτε ως eye liner είτε ως σκιά ματιών. Οι μεταλλικές της αποχρώσεις είναι τέλειες για το φθινόπωρο.

Επόμενη επιλογή είναι το Αδιάβροχο Eye Liner Stylo

Επιτέλους, το eyeliner που ήρθε για να μείνει. Με σύνθεση που αντέχει στα πάντα, από δάκρυα μέχρι βροχή, το αδιάβροχο αυτό eyeliner έχει μια μοναδική μύτη που δε χρειάζεται ξύσιμο και επιτρέπει την εφαρμογή ακριβείας.

Το επόμενο προϊόν είναι το Super Matte Κραγιόν Colour Unlimited

Τα χείλη είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα το φθινόπωρο και τον χειμώνα, οπότε για το νέα εποχή επιλέξτε ένα κραγιόν που διατηρεί τα χείλη σας άνετα, λεία, υγιή και πανέμορφα! Η επιλογή μας είναι το Super Matte Κραγιόν Colour Unlimited με αποχρώσεις για κάθε γούστο.

Τέλος, επιλέγουμε το Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE

Ροζ, μωβ, κόκκινο και κάθε χρώμα που είναι τάση της νέας εποχής. Το Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE διαρκεί χωρίς να σπάει ή να ξεφτίζει. Μη χάσετε τις νέες αποχρώσεις!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME