Ένα νέο επίπεδο περιποίησης επιδερμίδας

Μπορεί η περιποίηση της επιδερμίδας να είναι αποτελεσματική και να δρα όσο το δυνατόν πιο ήπια; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ακριβώς μια τέτοια επαναστατική περιποίηση που συγχρονίζει τη δύναμη της επιστήμης με την επιδερμίδα σας! Η Novage+ είναι ένα νέο σύστημα αντιγηραντικής περιποίησης επιδερμίδας: τεχνολογικά προηγμένη, ενισχυμένη με bioactivating συστατικά και σχεδιασμένη με γνώμονα το περιβάλλον.

Από το λανσάρισμα των πρώτων προϊόντων NovAge το 2015, η βιομηχανία της περιποίησης επιδερμίδας έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Σε αυτό το διάστημα, έχουμε αποκτήσει πλούσια τεχνογνωσία για να σας προσφέρουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις και, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ακόμη και μπροστά από αυτές. Ποιες τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε την Novage+;

Η εφαρμογή των bioactive τεχνολογιών

Bioactive σημαίνει “δημιουργημένο από φυσικά συστατικά”. Τέτοιες τεχνολογίες ενεργοποιούν τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας για να την κάνουν να δουλέψει πιο εντατικά και βρίσκονται συνήθως στο επίκεντρο των φαρμακοκαλλυντικών προϊόντων. Δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε αυτήν την τάση και έτσι έχουμε συμπεριλάβει 11 bioactivating τεχνολογίες στην Novage+!

Προστασία από δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες

Στη νέα σειρά Novage+, μία πολλαπλής δράσης κρέμα ημέρας φροντίζει για την προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές επιδράσεις των εξωτερικών παραγόντων.

Ανάγκη για ήπια φροντίδα

Από τα ακραία και επεμβατικά μέτρα, οι τάσεις τείνουν σταδιακά προς την ήπια, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματική φροντίδα. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη σε ενεργά συστατικά όπως η νιασιναμίδη. Οι ευεργετικές της ιδιότητες αποτελούν τη βάση για μία από τις τεχνολογίες Novage+.

Γιατί είναι η Novage+ τόσο αποτελεσματική; 

Ένα από τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι είναι η χρήση 11 bioactivating τεχνολογιών, 4 από τις οποίες είναι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Oriflame. Ας δούμε βήμα προς βήμα ποια τεχνολογία είναι υπεύθυνη για τι.

Βήμα 1: Καθαρισμός

Προσθέσαμε την τεχνολογία Bio Lipid System στη φόρμουλα του gel καθαρισμού Novage+, η οποία απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ, διατηρώντας παράλληλα τον φυσικό προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας.

Βήμα 2: Μάτια

Όλες οι κρέμες ματιών Novage+ είναι ενισχυμένες με την τεχνολογία Eye Vital για τη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος. Αλλά, επιπλέον, κάθε μία περιέχει τη δική της bioactivating τεχνολογία για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ανησυχιών της επιδερμίδας: Τεχνολογία Bio CollagenPro για μείωση των ρυτίδων, πατενταρισμένη τεχνολογία Bio Aspartolift για αποτέλεσμα ανόρθωσης, πατενταρισμένη τεχνολογία Bio Lumilock για καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων.

Βήμα 3: Serum

Η πατενταρισμένη τεχνολογία Oripeptide-3 είναι υπεύθυνη για την παραγωγή κολλαγόνου και επομένως για τη λείανση των ρυτίδων σε όλα τα serums της Novage+. Επιπλέον, όπως και οι κρέμες ματιών, κάθε ένα από τα τέσσερα serum περιέχει διαφορετική τεχνολογία.

Βήμα 4: Βασική Φροντίδα

Η πατενταρισμένη τεχνολογία Bio Re:Barrier και η τεχνολογία Advanced Pollution System προστατεύουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι τεχνολογίες Advanced NightSync και Bio CeramidesPro βοηθούν στην αποκατάσταση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας και επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.

Αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τη NovAge, σίγουρα θα παρατηρήσετε τη διαφορά όταν επιλέξετε μια κρέμα ημέρας και νύχτας από τη νέα μας σειρά. Με τη Novage+, υπάρχουν μόνο δύο κρέμες για την προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας και δύο κρέμες για την επανόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σωστή υφή: ελαφριά που απορροφάται γρήγορα ή πιο παχύρευστη και πλούσια.

 

Ποια σειρά Novage+ ταιριάζει στην επιδερμίδα σας?