Απαντάμε στις ερωτήσεις σας: μακιγιάζ χρωματικής διόρθωσης

Τι είναι το μακιγιάζ χρωματικής διόρθωσης; Πως θα χρησιμοποιήσετε τα διορθωτικά προϊόντα; Οι ειδικοί μας στην ομορφιά απαντούν στις πιο συχνές σας ερωτήσεις!

Τι είναι η χρωματική διόρθωση;
Η χρωματική διόρθωση είναι μια τεχνική κάλυψης που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες μακιγιέρ εδώ και χρόνια – μια τεχνική που μας επιτρέπει να εξισορροπήσουμε ή να ουδετεροποιήσουμε ανεπιθύμητους τόνους της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας προϊόντα μακιγιάζ με χρώματα.

Ποιος χρειάζεται χρωματική διόρθωση;
Η χρωματική διόρθωση είναι για οποιονδήποτε που ταλαιπωρείται από ανομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, σκούρες κηλίδες, σπυράκια, σημάδια από τον ήλιο, ουλές ακμής ή κοκκινίλες στο πρόσωπο. Βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας συγκαλύπτοντας τις δυσχρωμίες και δημιουργώντας έναν πιο ομοιόμορφο τόνο.

Πως λειτουργεί το μακιγιάζ χρωματικής διόρθωσης;
Η τεχνική της χρωματικής διόρθωσης στηρίζεται στον τροχό των χρωμάτων. Όποια χρώματα είναι απέναντι το ένα από το άλλο, εξουδετερώνουν το ένα το άλλο. Το πράσινο εξουδετερώνει το κόκκινο, το πορτοκαλί το μπλε και το κίτρινο το μωβ.

Πως πρέπει να εφαρμόζω τα προϊόντα χρωματικής διόρθωσης;
Πρώτα αποκτήστε τα σωστά προϊόντα! Εάν θέλετε το τέλειο προϊόν χρωματικής διόρθωσης δείτε την Διορθωτική Πούδρα The ONE, που περιέχει χρώματα που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να δείχνει τέλεια κάθε μέρα.

Εφαρμόστε συνδυάζοντας της τέσσερεις αποχρώσεις μαζί για να εξομοιώσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας πριν την εφαρμογή του make up και του concealer. Εναλλακτικά, εφαρμόστε τις μετά για να σταθεροποιήσετε το make up και το concealer σας.

Ποια απόχρωση πρέπει να χρησιμοποιώ;
Οι πράσινες αποχρώσεις βοηθούν στην μείωση της ερυθρής όψης. Οι μωβ αποχρώσεις βοηθούν στην εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων όπως παλιές μελανιές και σημάδια γήρανσης. Το κίτρινο είναι καλή επιλογή για τις ελαφριές κοκκινίλες και τους μαύρους κύκλους. Οι πορτοκαλί, βοηθούν χαρίζοντας λάμψη κάτω από τα μάτια και μειώνοντας τους μπλε τόνους.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: BASAK KARAKUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME