Απαραίτητο για την επιδερμίδα : Υαλουρονικό οξύ!

Το υαλουρονικό οξύ είναι must στην περιποίηση επιδερμίδας και με καλό λόγο. Συχνά έχουμε να ευχαριστούμε αυτό το υπέροχο συστατικό για την λαμπερή επιδερμίδα που όλοι επιθυμούμε. Διαβάστε γιατί πρέπει να προσθέσετε το συστατικό αυτό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

ΛΑΜΨΗ!
Αυτό που θέλουμε είναι λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα και το υαλουρονικό οξύ μας βοηθά να την αποκτήσουμε. Είναι υγροσκοπικό που σημαίνει ότι έλκει την υγρασία και μπορεί να σηκώσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό οπότε είναι τέλειο για να διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη! Αυτή η υγρασία θα κάνει την επιδερμίδα σας απαλή, μεταξένια και λαμπερή!

ΛΕΙΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΞΙ 
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το υαλουρονικό οξύ πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής ρουτίνας όλων και όχι μόνο εάν αναζητείτε τη λάμψη. Εάν έχετε δει τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες θα θέλετε να γνωρίζετε ότι είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθά αποτελεσματικά στη λείανσή τους και έχει άμεσο αποτέλεσμα σφριγηλότητας στην επιδερμίδα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ! 
Το υαλουρονικό οξύ είναι μέρος των φυσικών παραγόντων ενυδάτωσης του ανώτερου στρώματος της επιδερμίδας (NMF) οι οποίοι είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του προστατευτικού της φράγματος. Οπότε, το υαλουρονικό οξύ στην ουσία βοηθά στην ενδυνάμωση του φράγματος της επιδερμίδας και προλαμβάνει την απώλεια της υγρασίας!

ΤΟΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 
Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται συνήθως στα serums, όμως θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα εάν το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ως μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας όπου κάθε προϊόν δρα για την βελτιστοποίηση της ενυδάτωσης, της λάμψης και της σφριγηλότητας. Το Serum Ecollagen Wrinkle Power περιέχει χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ που απορροφάται αποτελεσματικά από την επιδερμίδα και σας χαρίζει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ANDREA SIMONS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME