Βήμα - προς - βήμα: Μάτια Oncolour

Το smokey eye μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο! Σας το αναλύουμε όμως βήμα προς βήμα για σίγουρη επιτυχία κάθε φορά.

Βήμα 1
Ας ξεκινήσουμε! Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο πινέλο για να εφαρμόσετε τη σκιά με ακρίβεια και χτίστε την ένταση με περισσότερο προϊόν. Εδώ χρησιμοποιήσαμε το Διπλό Πινέλο για Σκιά Ματιών. Εφαρμόστε τη μονή σκιά ματιών OnColour Silver Grey στο κέντρο του βλεφάρου.

Βήμα 2
Έπειτα, απλά γυρίστε το πινέλο και χρησιμοποιήστε το σφουγγαράκι για να εφαρμόσετε την απόχρωση Dazzle Beige. Χρησιμοποιήστε το για να εφαρμόσετε την πιο ανοιχτή απόχρωση στις γωνίες των ματιών. Αυτό βοηθά το βλέμμα να φαίνεται πιο ανοιχτό ακόμα και αν χρησιμοποιείτε σκούρες αποχρώσεις για το υπόλοιπο look.


Βήμα 3
Τώρα είναι ώρα για ένταση! Αυτό μπορεί να φαίνεται περίπλοκο αλλά είναι απλό. Εφαρμόστε την απόχρωση Velvet Black στην εξωτερική γωνία του ματιού σε σχήμα V σαν ένα τόξο που δείχνει προς τα έξω. Συνεχίσετε να χτίζετε το χρώμα. Τώρα με ένα καθαρό πινέλο ενσωματώστε τη σκιά προς το κόκκαλο του φρυδιού.

Βήμα 4
Χρησιμοποιήστε την ίδια ασημί σκιά κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων.

Βήμα 5
Για να χτίσετε το πλήρες look χρησιμοποιήστε το ασπρόμαυρο διπλό μολύβι ματιών OnColour και εφαρμόστε το μαύρο χρώμα κατά μήκος των επάνω βλεφάρων. Προσθέστε τη μάσκαρα OnColour Big Lash που χαρίζει ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες!

Βήμα 6
Για τις τελευταίες πινελιές, χρησιμοποιήστε concealer κάτω από τα μάτια για να δώσετε λάμψη και να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Εφαρμόσαμε το ρουζ OnColour στην απόχρωση Cool Pink στα ζυγωματικά και αφήσαμε τα χείλη φυσικά για να αναδεικνύονται τα μάτια!

Αυτό ήταν! Απλό, κομψό και έντονο!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: EMELIE HANNEBO