Γίνε VIP πελάτης ή Brand Partner

 

 

Γίνετε VIP Πελάτης

 

 

Επιβραβευθείτε για την επιλογή ενός υγιεινού και όμορφου lifestyle. Εσείς είστε αυτοί που κάνουν την Oriflame ξεχωριστή και για αυτό θέλουμε να σας το ανταποδώσουμε – με δωρεάν προϊόντα, εκπτώσεις και τον προσωπικό σας σύμβουλο ομορφιάς. Είμαστε μία εταιρεία σαν καμία άλλη που σας παρακινεί να βάλετε στο επίκεντρο τον εαυτό σας ενώ σας επιβραβεύει για τις επιλογές σας.

Γίνε vip πελάτης σήμερα και ξεκίνησε να κερδίζεις από τις αγορές σου και να ανακαλύπτεις τον υπέροχο κόσμο της Ομορφιάς και την Επιχειρηματική Ευκαιρία της Oriflame.

  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

  • ΔΩΡΕΑΝ παράδοση – Ως VIP, έχετε πάντα ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στις παραγγελίες αξίας €30 και άνω.

  • Επιβραβευθείτε για τις αγορές σας

   Για κάθε σας αγορά, κερδίζετε Beauty Reward Πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε με δωρεάν προϊόντα.

  • Προσωπικές συμβουλές ομορφιάς

   Αν θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον δικό σας Ανεξάρτητο Oriflame Brand Partner, ο οποίος θα σας δώσει προσωπικές συμβουλές ομορφιάς και προτάσεις για τα προϊόντα μας.

Τι είναι ο VIP Πελάτης;

 
 

Πώς μπορώ να γίνω VIP Πελάτης;

Πώς εξοφλώ τις παραγγελίες μου;

 

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Συνδρομών Αυτόματης Αποστολής;

 

Πώς παραλαμβάνω την παραγγελία μου;

 

Μπορώ να αγοράσω προϊόντα αν δεν είμαι VIP Πελάτης;

 
 

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Oriflame εμπνέει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους συστήνοντας και πουλώντας υψηλής ποιότητας καλλυντικά εμπνευσμένα από τη φύση και δημιουργημένα με τη δύναμη της Σουηδικής επιστήμης. Η Oriflame είναι η μεγαλύτερη εταιρία απευθείας πώλησης καλλυντικών στην Ευρώπη με μία παγκόσμια κοινότητα περισσότερων από 3 εκατομμύρια ανεξάρτητους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Ποια προνόμια έχω ως Brand Partner?

 • ΕΙΣΟΔΗΜΑ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Με την Oriflame είστε το αφεντικό του εαυτου σας, διαχειρίζεστε τον χρόνο σας και κερδίζετε!
 
 • ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Μαζί μας, έχετε την άνεση να επιλέξετε το χρόνο και τον τόπο που θέλετε και να απολαμβάνετε περισσότερο όσα σας ευχαριστούν.

 • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Γίνετε μέρος μίας παγκόσμιας κοινότητας απίθανων ανθρώπων

 

Πως είναι να είσαι Consultant της Oriflame;

 
 

Πόσο χρόνο χρειάζεται να επενδύσω;

 

Πώς μπορώ να γίνω μέλος;

Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα;

Υπάρχουν δύο τρόποι να κερδίσετε χρήματα με την Oriflame. Ως Consultant της Oriflame, μπορείτε να παραγγείλετε προϊοντα σε τιμές μέλους και να τα πουλήσετε στους πελάτες σας σε τιμές καταλόγου. Επιπλέον, μπορείτε να προσκαλέσετε μέλη στην Oriflame καθώς και να αναπτύξετε μία ομάδα ανθρώπων που κάνουν πωλήσεις και έτσι να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα.

Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος Consultant της Oriflame;

Όλοι μπορούν να γίνουν Consultant της Oriflame. Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους έχουν πετύχει μαζί μας. Προσφέρουμε μία σπάνια ευκαιρία να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, όπου η μόνη επένδυση που χρειάζεται να κάνετε είναι το πάθος σας και η δέσμευσή σας.