Γνώρισε με

Είμαι ανεξάρτητη συνεργάτης της Oriflame από το 2013. Στην αρχή γράφτηκα για να ψωνίζω τα προσωπικά μου προϊόντα σε τιμές μέλους, με έκπτωση 23%. Ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά , όταν τελείωσα τις σπουδές μου. Στην αρχή , όλοι μου έλεγαν , ότι δεν είναι δουλειά αυτό που κάνω, αλλά εγώ δεν έδινα σημασία.

Σε μερικούς μήνες κλείνω 5 χρόνια , δουλεύοντας με την Oriflame. Ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα τα καταφέρω να μείνω τόσο! Είναι πολλά αυτά που με κράτησαν. Το πρώτο και πιο σημαντικό , για εμένα , ήταν τα χρήματα. Καθώς έπρεπε να βρω μια δουλειά για να μην γυρίσω στους γονείς μου. Ακολούθησαν τα ταξίδια, τα οποία αγαπώ! Είναι μια μοναδική εμπειρία τα ταξίδια που κάνουμε με την Oriflame, είναι όλα δωρεάν, γνωρίζουμε ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο και βλέπουμε απίστευτα μέρη. Ένα από τα αγαπημένα μου ήταν στην Νέα Υόρκη (έχουμε πάει 2 φορές!).

Η προοπτική για κάποιον που αρχίζει σήμερα μαζί μας, είναι τεράστια. Αυτό που είδα εγώ , είναι ότι μπορώ να δουλεύω όσο θέλω και από όπου θέλω . Μπορώ να βγάλω όσα χρήματα θέλω εγώ και δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου.Τέλος , έχω καταλάβει, όσο καιρό ασχολούμαι με την Oriflame, ότι ΟΛΑ είναι θέμα επιλογών! Αφού κάποιοι τα έχουν καταφέρει, μπορείτε και εσείς να τα καταφέρετε..