Είναι μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας κατάλληλη για εμένα?

Μερικές φορές είναι δύσκολο να αποφασίσουμε αν θα δεσμευτούμε σε μία ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας ή θα επιλέξουμε μεμονωμένα προϊόντα. Κάνει όμως διαφορά εάν χρησιμοποιούμε πολλά προϊόντα; Πως λειτουργούν οι ρουτίνες περιποίησης και ποια είναι τα οφέλη; Απαντάμε σε όλα τα ερωτήματα για να επιλέξετε τι είναι καλύτερο για τη δική σας επιδερμίδα.

Τι είναι η ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας;
Μία ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας είναι ένα σύνολο προϊόντων που δρουν σε συνδυασμό για να παρέχουν αποτελεσματικότερα οφέλη από τα μεμονωμένα προϊόντα. Οι επιστήμονές μας αναπτύσσουν συνθέσεις που δρουν, όχι μόνο αυτόνομα, αλλά και σε αρμονία με άλλες συνθέσεις για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Η υφή του προϊόντος, η σύνθεση, η απόδοση και η σειρά χρήσης στη ρουτίνα παίζουν καίριο ρόλο στα οφέλη για την επιδερμίδα σας.

Γιατί μία ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας είναι πιο αποτελεσματική από ένα μεμονωμένο προϊόν;
Με τις ρουτίνες περιποίησης επιδερμίδας, οι δημιουργοί τους εργάζονται για να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα των συνθέσεων και των συνδυασμών των προϊόντων. Πρέπει να λάβουν υπόψη τους τη δράση, την απόδοση και την πολλαπλή χρήση και πως αυτές επηρεάζουν την επιδερμίδα. Διαφορετικά προϊόντα δημιουργούνται για να αντιμετωπίσουν διαφορετικές ανάγκες. Μία πλήρης ρουτίνα εξασφαλίζει ότι η επιδερμίδα σας καθαρίζεται, ενυδατώνεται και αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο που θα σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα το ταχύτερο δυνατό.

Είναι όλα τα βήματα μίας ρουτίνας εξίσου σημαντικά;
Τα προϊόντα μίας ρουτίνας είναι σχεδιασμένα να δρουν συνδυαστικά, σε συγκεκριμένη σειρά, για να σας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Όταν αναφέρουμε ισχυρισμούς όπως «έως 49% άμεση μείωση των ρυτίδων» σε σχέση με την σειρά Ecollagen, ή «70% περισσότερη σφριγηλότητα» για την Ultimate Lift, αναφερόμαστε σε αποτελέσματα κλινικών ερευνών της χρήσης των προϊόντων ως μέρος καθημερινής ρουτίνας.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ κρέμα ημέρας/νύχτας;
Η επιδερμίδα μας ακολουθεί ένα φυσικό κύκλο. Την ημέρα αντιμετωπίζει εξωτερικές επιθέσεις και τη νύχτα αναδομείται. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πρέπει να ακολουθούν τον κύκλο αυτό. Η κρέμα ημέρας, για παράδειγμα, κανονικά περιέχει SPF για να προστατεύει την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου ενώ η κρέμα νύχτας είναι πιο πλούσια για να θρέφει την επιδερμίδα ενώ κοιμάστε.

Τι κάνει τις ρουτίνες περιποίησης επιδερμίδας NovAge τόσο αποτελεσματικές;
Είμαστε πολύ περήφανοι για τις ρουτίνες περιποίησης επιδερμίδας μας και τα απίθανα αποτελέσματά τους! Είναι το αποτέλεσμα έντονων επιστημονικών ερευνών στη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας και στα ορατά της σημάδια. Περιλαμβάνουν προϊόντα που είναι προσεκτικά δημιουργημένα για να καθυστερούν και να μειώνουν τα ορατά σημάδια γήρανσης. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι οι ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι από τις πιο ανεπτυγμένες στην αγορά των καλλυντικών!

Εάν ακόμα προσπαθείτε να αποφασίστε, σκεφτείτε και κάτι ακόμα. Πόσο όμορφο είναι να αφιερώνετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο κάθε μέρα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME