Επαγγελματική λύση για τις ατέλειες της ενήλικης επιδερμίδας

Υποφέρετε από λιπαρή επιδερμίδα, φραγμένους πόρους ή ενήλικη ακμή; Ανακτήστε την εμπιστοσύνη στην επιδερμίδα σας με τη νέα 24ωρη Στοχευμένη Λύση για τις Ατέλειες NovAge, τη Λύση για τη Ρύθμιση της Λιπαρότητας NovAge και την Προηγμένη Λεπτόρρευστη Κρέμα Ενάντια στα Σπυράκια NovAgeΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε το NovAge Oil Balance Solution για να διαχειριστείτε την παραγωγή σμήγματος και να ελαχιστοποιήσετε το φράξιμο των πόρων ώστε να μειώσετε την πιθανότητα φραγμού ξανά.

Βήμα 2: Εάν εμφανιστεί μία νέα ατέλεια, χρησιμοποιήστε το 24ωρο Διορθωτικό Ατελειών NovAge για να στοχεύσετε τα σπυράκια πριν επιδεινωθούν.

Βήμα 3: Για ορατές ουλές από σπυράκια, χρησιμοποιήστε το NovAge Advanced Breakout Emulsion για να βοηθήσετε στην απαλότητα της επιδερμίδας και να αποφύγετε την εμφάνιση νέου ξεσπάσματος.

3 ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ:Το NovAge Clarifying System διαθέτει 3 προϊόντα που δρουν μαζί.

TI KANEI:

Λύση για τη Ρύθμιση της Λιπαρότητας NovAge – ελέγχει άμεσα τη λιπαρότητα και εξυγιαίνει την επιδερμίδα. Είναι ελεγμένο και κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος.Άμεσο ματ εφέΠροσφέρει λεία και όμορφη επιδερμίδαΒελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδαςΠροσφέρει αναζωογονητική αίσθηση

Προηγμένη Λεπτόρρευστη Κρέμα Ενάντια στα Σπυράκια NovAge – η τέλεια λύση για τα σπυράκια και τα ενοχλητικά εσωτερικά σπυράκια στο μέτωπο και τα ζυγωματικάΔρα στις ατέλειες, στα σπυράκια, στους μεγεθυμένους πόρους, στην ερυθρότητα και στα ορατά σημάδιαΜειώνει σημαντικά την όψη των σημαδιών από σπυράκιαΚλινικά αποδεδειγμένα μη φαγεσωρογόνα φόρμουλαΜη λιπαρή αίσθηση.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΛΥΣΗ;

Η ορμονική ακμή μπορεί να επηρεάσει τον κάθε ένα, όχι μόνο τους εφήβους

Έρευνες δείχνουν ότι: 50% των γυναικών εμφανίζουν ακμή κάποια στιγμή στη ζωή τους. Το 1/3 των ατόμων που αναζητούν θεραπεία για την ακμή είναι γυναίκες άνω των 25. Η ακμή δεν επηρεάζει μόνο την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση αλλά και την ψυχική υγεία

Τι προκαλεί την ενήλικη ακμή;Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν ακμή με τον κυριότερο να είναι οι ορμόνες. Άλλοι παράγοντες όμως όπως ο τρόπος ζωή και τα γονίδια μπορούν να έχουν επίδραση στην εμφάνιση λιπαρότητας και σπυριών.

Πως χρησιμοποιούνται τα προϊόντα ως μέρος της ρουτίνας NovAge; Η προτεινόμενη σειρά χρήσης είναι:

Πρωί

1. Προϊόν Καθαρισμού NovAge Supreme Cleansing Gel

2. NovAge Targeted 24-Hour Blemish Correction (εάν χρειάζεται)

3. NovAge Oil Balance Solution

4. Κρέμα Ματιών

5. Serum (ανάλογα με τη ρουτίνα που χρησιμοποιείτε)

6. NovAge Advanced Breakout-Defence Emulsion

7. Προϊόν με SPF (κρέμα ημέρας ή ασπίδα προστασίας NovAge)

Βράδυ

1. Προϊόν Καθαρισμού NovAge Supreme Cleansing Gel

2. NovAge Oil Balance Solution

3. Κρέμα Ματιών

4. Serum (ανάλογα με τη ρουτίνα που χρησιμοποιείτε)

5. NovAge Advanced Breakout-Defence Emulsion

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΡΟΥΤΙΝΕΣ NOVAGE