Η δύναμη της φύσης: Ας ασχοληθούμε με τα σπυράκια!

Το πρόβλημα: Σπυράκια
Η επιδερμίδα σας γίνεται λιπαρή και γυαλίζει γρήγορα; Έχει μεγεθυμένους πόρους; Εάν η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι θετική, το πιο πιθανό είναι ότι έχετε λιπαρή επιδερμίδα. Η λιπαρή επιδερμίδα είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στην ακμή και τα σπυράκια, λόγω της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος που φράσσει τους πόρους. Τα σπυράκια μπορεί ακόμα να εμφανίζονται λόγω ορμονικών διακυμάνσεων, άγχους, κακής διατροφής και έλλειψης υγιεινής. Αν και η αντιμετώπιση αυτών των παραγόντων θα πρέπει να είναι στην αρχή της λίστας της φροντίδας του εαυτού σας, σας δίνουμε και μία φυσική λύση γρήγορης αντιμετώπισης των σπυριών.  

Η λύση: Εξυγιαντικό Έλαιο  
Το Εξυγιαντικό Έλαιο Love Nature αντιμετωπίζει τα σπυράκια χάρη στο ισχυρό δίδυμο οργανικού ελαίου τεϊόδεντρου και lime. Βοηθά στην αντιμετώπιση των σπυριών, εξυγιαίνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, τονώνει και συσφίγγει τους πόρους. 

Καταπραϋντικό τεϊόδεντρο 
Γνωστό για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες, βοηθά στην αντιμετώπιση των ατελειών, μειώνει την απώλεια υγρασίας και ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας.   

Αναζωογονητικό lime  
Όταν σκεφτόμαστε το lime, σκεφτόμαστε αναζωογόνηση! Επαναφέρει την ενέργεια της επιδερμίδας σας ενώ παράλληλα την τονώνει και της χαρίζει ματ όψη.  

Το γνωρίζατε; 
Επιλέξαμε τα limes από τις ηλιόλουστες ακτές της Colima που βρίσκεται στις ακτές του Ειρηνικού στο Μεξικό ώστε να είναι κορυφαίας ποιότητας! 

Τρόπος χρήσης 
Εφαρμόστε κατευθείαν πάνω στα σπυράκια μόλις εμφανιστούν, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια. Χρησιμοποιήστε το όσες φορές χρειαστεί.  

Προσθέστε αυτό το έλαιο στα απαραίτητα καλλυντικά σας και απολαύστε όμορφη επιδερμίδα, χωρίς εκπλήξεις, κάθε μέρα! 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME