Η φιλοσοφία των προϊόντων

Ο Σουηδικός τρόπος

Επειδή είμαστε από την Σουηδία, έχουμε διαφορετική οπτική για την ομορφιά και τον τρόπο που δημιουργούμε τα προϊόντα μας. Από την αρχή, είχαμε πάντα ως γνώμονα το συνδυασμό της φύσης και της επιστήμης για τον τρόπο που λειτουργούμε και για να προσφέρουμε ασφαλή, αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα. Επάνω σε αυτό χτίσαμε τη φήμη μας.

Έμπνευση από τη φύση

Η Σουηδική φύση ήταν πάντα σημαντική για εμάς. Τα φυτά που ζουν και επιβιώνουν στο σκληρό Σκανδιναβικό κλίμα – αντέχοντας το κρύο, τους σκοτεινούς χειμώνες και τα μικρά, έντονα καλοκαίρια – μας εμπνέουν και όταν δημιουργούμε τα προϊόντα μας αφήνουμε τη φύση να μας καθοδηγεί.. Είμαστε από τους πρώτους στον κόσμο που δημιουργήσαμε καλλυντικά από φυσικά εκχυλίσματα – δεκαετίες πριν άλλες μάρκες ξεκινήσουν κάτι τέτοιο.

Σήμερα εξακολουθούμε να σεβόμαστε και να κατανοούμε τη δύναμη και τα οφέλη που προσφέρουν τα φυσικά συστατικά – είτε αυτό σημαίνει να εργαζόμαστε με φυτικά βλαστοκύτταρα ή να χρησιμοποιούμε φυσικά απολεπιστικά στα προϊόντα που ξεβγάζονται με νερό. Στην πραγματικότητα, όλα μας τα εκχυλίσματα προέρχονται από τη φύση και κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε υποβάλλεται σε αυστηρούς Περιβαλλοντικά Ηθικούς Ελέγχους για να αξιολογηθεί η ποιότητα, η ασφάλεια και η προέλευσή τους. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι είναι καλά για εσάς και δε βλάπτουν τον πλανήτη.


Με τη δύναμη της επιστήμης
Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, ευκατανόητα, υψηλής απόδοσης προϊόντα, δημιουργημένα με την τελευταία λέξη της επιστήμης και μέσω ειδικών και πολλές φορές επαναστατικών ερευνών. Αναζητάμε συνεχώς καλύτερες λύσεις και τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε καινοτομικά προϊόντα που αποδίδουν ενώ παράλληλα σέβονται εσάς και τη φύση. Οι πατενταρισμένες μας τεχνολογίες και οι παγκόσμιες καινοτομίες συχνά ενδυναμώνονται με κλινικές αποδείξεις σε προϊοντικές δοκιμές απόδοσης.
Οι επιστήμονες και οι τεχνικούς εμπειρογνώμονές μας καλύπτουν πληθώρα ειδικοτήτων συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων σε: Επιστήμη σύνθεσης, Χημεία, Επιστήμη του δέρματος (φυσιολογία και βιολογία), Γήρανση και ανάλυση δέρματος, Επιστήμη τροφίμων, Διατροφική επιστήμη, Κλινικές δοκιμές. Οι ειδικοί μας, μαζί με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης μας επιτρέπουν να δημιουργούμε πιο ασφαλή, καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας.
Τα πρότυπά μας

Η δέσμευσή μας να δημιουργούμε προϊόντα στα οποία μπορείτε να πιστεύετε και που μπορείτε να υποστηρίζετε χαρακτηρίζονται από υψηλά προϊοντικά πρότυπα.