Η DIY συνταγή που θα κρύψει όλες τις λευκές τρίχες

 

Η DIY συνταγή που θα κρύψει όλες τις λευκές τρίχες
Είναι πανεύκολη και μπορείτε όλες να την ακολουθήσετε.

Eίστε κι εσείς μία από τις γυναίκες που υποστηρίζουν ότι δε θα βάψουν τα μαλλιά μου; Join the club λοιπόν και ελάτε μαζί να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε, όσο μπορούμε τουλάχιστον το χώρο των κομμωτηρίων, και τις βαφές μαλλιών. Αν και εγώ απλά προσπαθώ να το καθυστερήσω! Επειδή έχω άσπρα από τρίτη δημοτικού, οπότε τα έχω βάψει.

Προσωπικά έχω αρκετές λευκές τρίχες και η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχω αφέλειες, κάποιες είναι αρκετά “ενοχλητικές”, αφού δεν μπορούν να κρυφτούν με άλλες τούφες, στο σημείο που βρίσκονται.

Όταν λοιπόν τις βλέπω μπροστά μου, στον καθρέφτη μου, αυτό που κάνω είναι να παίρνω στα χέρια μου την καφέ μου μάσκαρα. Να σας πω ότι έχω καστανά μαλλιά, γι αυτό αποφεύγω τη μαύρη. Σκουπίζω ελαφρώς το βουρτσάκι να φύγει το περιττό υλικό και κάνω περάσπατα με τη μάσκαρα στα σημεία που πρέπει. Τα μαλλιά μου έχουν όλα το ίδιο χρώμα. Το”πρόβλημά” μου δεν μπορούσε να λυθεί πιο εύκολα.

Όσο για τις ξανθές, να σας πω ότι αντί για μάσκαρα μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν για μακιγιάζ φρυδιών, που μοιάζει με μάσκαρα. Καλύψτε τοπικά τις λευκές σας τρίχες και το πρόβλημά σας θα λυθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τουλάχιστον για τώρα γλιτώσαμε τη βαφή μαλλιών!