Κερδίστε Χρήματα

Από ένα επιπλέον εισόδημα έως τη δική σας επιχείρηση. Εσείς αποφασίζετε μέχρι που θέλετε να φτάσετε και τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε. Υπάρχουν ίσες ευκαιρίες να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο, να παρευρεθείτε  σε εκδηλώσεις ομορφιάς και να ανταμειφθείτε. Όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα, την εγγραφή σας στην Oriflame.

Ονειρεύεστε τη δική σας επιτυχημένη επιχείρηση;

Ονειρεύεστε μία πηγή εισοδήματος που θα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας; Έχετε την επιθυμία να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής γεμάτο ελευθερία, πολυτέλεια, προνόμια και επαγγελματική αναγνώριση; Από το να κερδίζετε ένα επιπλέον εισόδημα μέχρι το να χτίσετε τη δική σας επιτυχημένη καριέρα, ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε πόσο θέλετε να εξελιχθείτε και τον τρόπο ζωής που θέλετε να πετύχετε. Όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα, την εγγραφή σας στην Oriflame.

Η Oriflame σας προσφέρει δύο τρόπους για να βγάλετε χρήματα.

Αγορά Προϊόντων Oriflame

Μπορείτε να αγοράζετε τα προϊόντα σας σε προνομιακές τιμές για vip πελάτες.

Η Δική σας επιχείρηση

–Αναπτύξτε το δικό σας Δίκτυο Μελών, προσκαλώντας κι άλλα άτομα στην ομάδα σας.

–Δείξτε τον Κατάλογο και πουλώντας τα προϊόντα σε τιμές καταλόγου, έχετε κέρδος από 20% έως 30%

Success Plan

Σας υποστηρίζουμε σε όλη σας την πορεία με το Oriflame Academy

Η Oriflame και οι Leaders της παρέχουν μία πλήρη γκάμα εργαλείων και εκπαιδεύσεων για να σας υποστηρίξουν στην πορεία σας. Με την τελευταία λέξη της online τεχνολογίας θα έχετε ως εφόδια στην πορεία σας προς την επιτυχία online εφαρμογές, εργαλεία και e-learning. Έτσι θα μπορείτε να προσκαλείτε νέα μέλη, να κάνετε εγγραφές και να βάζετε τις παραγγελίες σας Online κάθε στιγμή της ημέρας από όπου και αν βρίσκεστε. Παρακολουθώντας τις εκπαιδεύσεις και τις εκδηλώσεις του Oriflame Academy θα μάθετε περισσότερα για τα μοναδικά μας προϊόντα ομορφιάς και για το πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Στην Oriflame θα βρείτε επίσης κορυφαία online επιχειρηματικά εργαλεία και εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να ενεργείτε online.

H Ευκαιρία της Oriflame κάνει εφικτή την πραγματοποίηση των ονείρων σας με την ελάχιστη επένδυση, χωρίς κανένα ρίσκο και με εξαιρετικά οφέλη.

 

Εταιρεία κοινωνικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς

Η εγγραφή στην Oriflame αποτελεί το πρώτο βήμα μιας συναρπαστικής διαδρομής. Φτιάξαμε ένα σύντομο βίντεο για να σας καλωσορίσουμε στην παγκόσμια κοινότητα ομορφιάς των Oriflame Brand Partner:
 
 

Γιατί κάποιος γίνεται μέλος της Oriflame;

Παρακολουθήστε έναν από τους Top Leader μας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς μας εξηγεί τι ήταν αυτό που τον κινητοποίησε ώστε να γίνει μέλος της Oriflame.

Το βασικό σας κίνητρο μπορεί να είναι κάτι που θέλετε να αποκτήσετε τώρα ή κάτι που θα θέλετε στο μέλλον, για παράδειγμα:

  1. Συγκέντρωση χρημάτων για τις οικογενειακές σας διακοπές
  2. Μια στιγμή πολυτέλειας για τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα
  3. Επιπλέον εισόδημα για να συμπληρώσετε το εισόδημα του νοικοκυριού
  4. Εξοικονόμηση χρημάτων για το μέλλον
  5. Και τώρα η σειρά σας! Κάντε κλικ παρακάτω και γράψτε τι σας κινητοποιεί! Αποθηκεύστε το και μοιραστείτε το με τον Χορηγό, τον Manager ή τον Director.

ΣυμβουλέςΤοποθετήστε τη λίστα των στόχων σας σε ένα σημείο όπου θα μπορείτε να το βλέπετε συχνά, όπως στον καθρέφτη του μπάνιου ή στην πόρτα του ψυγείου.

  1. Χρησιμοποιήστε τον online σύνδεσμο σύστασης PBS για να μοιραστείτε συστάσεις προϊόντων και συμβουλές ομορφιάς με τους πελάτες σας. Όλοι οι νέοι πελάτες που χρησιμοποιούν τον δικό σας online σύνδεσμο θα εγγράφονται αυτόματα ως VIP Πελάτες και θα απολαμβάνουν όλα τα σχετικά προνόμια και οφέλη
  2. Και το καλύτερο είναι ότι η Oriflame αναλαμβάνει τη διαχείριση της παραγγελίας, της πληρωμής και της διανομής των προϊόντων που πουλάτε στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην προώθηση του online καταστήματός σας και στην ανάπτυξη πωλήσεων.
  3. Κάντε κλικ παρακάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δικό σας προσωπικό κατάστημα ομορφιάς (PBS). Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον σύνδεσμό σας και να ορίσετε δικό σας όνομα για μια πιο προσωπική προσέγγιση. Αντιγράψτε τον online σύνδεσμο σύστασης και μοιραστείτε τον με τον Χορηγό, τον Manager ή τον Director σας

SHARE & EARN

Τώρα έχετε τον προσωπικό σας σύνδεσμο PBS, και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσετε να σκέφτεστε με ποια από τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα μπορούσατε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας για τη νέα σας επιχειρηματική δραστηριότητα. Παρακολουθήστε τους ανθρώπους που συναντάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άλλα και στην καθημερινότητά σας:

  1. Θερμές επαφές: Οικογένεια, φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι.
  2. Ψυχρές επαφές: Άτομα που συναναστρέφεστε σε κοινωνικές ή σχολικές εκδηλώσεις ή άτομα από τον περίγυρό σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΙΣΤΑ ΕΠΑΦΩΝ