Κερδίστε Χρήματα

Από ένα επιπλέον εισόδημα έως τη δική σας επιχείρηση. Εσείς αποφασίζετε μέχρι που θέλετε να φτάσετε και τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε. Υπάρχουν ίσες ευκαιρίες να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο, να παρευρεθείτε  σε εκδηλώσεις ομορφιάς και να ανταμειφθείτε. Όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα, την εγγραφή σας στην Oriflame.

Ονειρεύεστε τη δική σας επιτυχημένη επιχείρηση;

Ονειρεύεστε μία πηγή εισοδήματος που θα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας; Έχετε την επιθυμία να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής γεμάτο ελευθερία, πολυτέλεια, προνόμια και επαγγελματική αναγνώριση; Από το να κερδίζετε ένα επιπλέον εισόδημα μέχρι το να χτίσετε τη δική σας επιτυχημένη καριέρα, ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε πόσο θέλετε να εξελιχθείτε και τον τρόπο ζωής που θέλετε να πετύχετε. Όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα, την εγγραφή σας στην Oriflame.

Η Oriflame σας προσφέρει δύο τρόπους για να βγάλετε χρήματα.

Αγορά Προϊόντων Oriflame

Μπορείτε να αγοράζετε τα προϊόντα σας σε προνομιακές τιμές Μέλους με Έκπτωση 23%.

Η Δική σας επιχείρηση

–Αναπτύξτε το δικό σας Δίκτυο Μελών, προσκαλώντας κι άλλα άτομα στην ομάδα σας.

–Δείξτε τον Κατάλογο και πουλώντας τα προϊόντα σε τιμές καταλόγου.

Success Plan

Σας υποστηρίζουμε σε όλη σας την πορεία με το Oriflame Academy

Η Oriflame και οι Leaders της παρέχουν μία πλήρη γκάμα εργαλείων και εκπαιδεύσεων για να σας υποστηρίξουν στην πορεία σας. Με την τελευταία λέξη της online τεχνολογίας θα έχετε ως εφόδια στην πορεία σας προς την επιτυχία online εφαρμογές, εργαλεία και e-learning. Έτσι θα μπορείτε να προσκαλείτε νέα μέλη, να κάνετε εγγραφές και να βάζετε τις παραγγελίες σας Online κάθε στιγμή της ημέρας από όπου και αν βρίσκεστε. Παρακολουθώντας τις εκπαιδεύσεις και τις εκδηλώσεις του Oriflame Academy θα μάθετε περισσότερα για τα μοναδικά μας προϊόντα ομορφιάς και για το πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Στην Oriflame θα βρείτε επίσης κορυφαία online επιχειρηματικά εργαλεία και εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να ενεργείτε online.

H Ευκαιρία της Oriflame κάνει εφικτή την πραγματοποίηση των ονείρων σας με την ελάχιστη επένδυση, χωρίς κανένα ρίσκο και με εξαιρετικά οφέλη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ 90 ΗΜΕΡΩΝ

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Πωλήσεων για Νέους Consultants.

Το ξεκίνημα της καριέρας σας με την Oriflame δεν ήταν ποτέ ευκολότερο, χάρις στο ολοκαίνουριο Πρόγραμμα των 90 Πρώτων Ημερών. Για να εξασφαλίσουμε ότι κάνετε την καλύτερη αρχή μαζί μας, το πρόγραμμα σας προσφέρει:

  • Απλές οδηγίες για το που πρέπει να επικεντρωθείτε τις πρώτες 90 ημέρες
  • Τεχνικές, ικανότητες και εκπαιδευτικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους
  • Σας δείχνει πως να κερδίσετε €1000 σε 90 ημέρες!
  • Σας διδάσκει πώς να χτίσετε τη δική σας επιτυχημένη ομάδα – τα θεμέλια μιας γερής επιχείρησης
  • Πολλές διασκεδαστικές και παρακινητικές συμβουλές επιτυχίας που θα σας εμπνεύσουν.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Πρόγραμμα των 90 Πρώτων Ημερών είναι μόνο η αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού με την Oriflame. Και σας συνδέει με χιλιάδες άλλους φιλόδοξους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την Ομορφιά και την Επιχειρηματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ