Μύθοι περιποίησης επιδερμίδας : αλήθεια ή ψέματα?

Μύθοι περιποίησης επιδερμίδας : αλήθεια ή ψέματα?
Η βιομηχανία της ομορφιάς είναι μια ζούγκλα όπου η επιβίωση του πιο ενημερωμένου είναι νόμος. Διαβάστε, γνωρίστε την επιδερμίδα σας και βρείτε το τέλειο ζευγάρι για εσάς! Θα σας βοηθήσουμε να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα, να καταρρίψετε μύθους και να σας καθοδηγήσουμε για το που να επενδύσετε προσπάθεια (και χρήμα)!

Αλήθεια ή ψέμα?
#1 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΤΕ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ! Φυσικά και κληρονομούμε κάποια χαρακτηριστικά της επιδερμίδας γενετικά, όμως έως και 80% της γήρανσης της επιδερμίδας μας σχετίζεται με τον τρόπο ζωής και περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως οι ακτίνες UV, η ρύπανση, το κάπνισμα. Το δίδαγμα; Φροντίστε την επιδερμίδα σας ακολουθώντας την Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας πρωί και βράδυ και γράψτε τη δική σας ιστορία για την επιδερμίδα σας!

Αλήθεια ή ψέμα?
#2 ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
ΨΕΜΑ! Φυσικά και πρέπει να πίνετε πολύ νερό για τη γενική σας υγεία και ευεξία όμως όσον αφορά στην επιδερμίδα σας, εάν χρειάζεστε επιπλέον ενυδάτωση θα πρέπει να την αποκτήσετε τοπικά μέσω προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας από την κατανάλωση νερού είναι εάν ο οργανισμός σας είναι εξορισμού αφυδατωμένος. Το δίδαγμα; Χρησιμοποιήστε ένα serum και ενυδατική κάθε πρωί και βράδυ για να εξασφαλίσετε ότι η επιδερμίδα σας παραμένει ενυδατωμένη.


Αλήθεια ή ψέμα?
#3 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
ΨΕΜΑ! Οι μεγεθυμένοι πόροι μπορεί να είναι γενετικοί ή να έχουν προκληθεί από συσσώρευση σμήγματος ή ρύπων που τους φράσσουν και τους διαστέλλουν. Ο βαθύς καθαρισμός των πόρων θα τους κάνει να φαίνονται μικρότεροι. Όπως και με την υπόλοιπη επιδερμίδα, η ελαστικότητα των πόρων μειώνεται με την ηλικία και οι πόροι μπορεί να δείχνουν μεγαλύτεροι όσο ωριμάζετε. Το δίδαγμα; Καθαρισμός και Τόνωση κάθε πρωί και βράδυ για να διατηρείτε τους πόρους σας καθαρούς.

Αλήθεια ή ψέμα?
#4 Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ! Η κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική! Τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας εμφανίζονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ανάλογα με την εθνικότητά μας, τους γενετικούς παράγοντες, τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον τρόπο ζωής. Συνεπώς, ενώ η ηλικία μπορεί να είναι ένα χρήσιμο σημείο αναφοράς, θα πρέπει να προσπαθείτε να επιλέξετε τα προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας ανάλογα με τα προσωπικά σας σημάδια γήρανσης.

Αλήθεια ή ψέμα?
#5 ΟΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΙΟ ΛΙΠΑΡΗ
ΨΕΜΑ! Κάθε επιδερμίδα χρειάζεται ενυδάτωση! Η λιπαρή επιδερμίδα μπορεί να είναι παράλληλα και ξηρή ή αφυδατωμένη – να υπάρχει ανισορροπία λιπαρότητας και υγρασίας. Επιλέξτε προϊόντα επιδερμίδας που στοχεύουν σε αυτήν την ανισορροπία, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και βοηθούν στην απομάκρυνσης της περίσσιας λιπαρότητας. Το δίδαγμα: χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας που ταιριάζουν στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: JULIE GUNN/KAROLINA STRAND ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES