Οι 5 τοπ τάσεις στο μακιζιάζ το 2018

Οι 5 τοπ τάσεις στο μακιζιάζ το 2018
Οι τάσεις μακιγιάζ από την πασαρέλα μερικές φορές είναι πολύ υπερβολικές για την καθημερινή ζωή, όμως υπάρχουν τρόποι να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Σας παρουσιάζουμε τις πιο Hot τάσεις στο μακιγιάζ για να τις φέρετε στα μέτρα σας όπως θέλετε το 2018.

1. Έντονο και λαμπερό
Δε θα ήταν άνοιξη χωρίς έντονα χρώματα. Τα έντονα παστέλ, πορτοκαλί, ροζ, τερκουάζ, πράσινο και κίτρινο επικράτησαν σε πολλές πασαρέλες. Όπως και αν το προσαρμόσετε στο καθημερινό σας look, το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό. Όσο πιο έντονο, τόσο το καλύτερο!

2. Glitter, Glitter, Glitter
Λάμψτε ελεύθερα! Από απαλή λάμψη σε διακοσμητικά στολίδια, η μεγαλύτερη τάση ομορφιάς του 2018 είναι η λάμψη. Τα μάτια στις πασαρέλες ήταν γεμάτα με glitter, smokey look με γυαλιστερές σκιές, λαμπερά eyeliner, στολίδια στα φρύδια και έντονες βλεφαρίδες σε στυλ 90’s.

3. Άστατα eyeliner
Τα eyeliner του 2018 έχουν να κάνουν με γραμμές και γωνίες. Υπερβολικό cat-eye και αποχρώσεις από πετρόλ έως ασπρόμαυρα και έντονο μαύρο. Είτε αναζητάτε γατίσιο βλέμμα είτε εκφραστικά σχήματα, τα eyeliner είναι το όπλο σας.

4. Αποχρώσεις του κόκκινου
Το καλοκαίρι έρχονται και οι φράουλες αλλά όχι μόνο ως επιδόρπιο. Οι κόκκινες αποχρώσεις, από φούξια έως βαθύ κερασί χρωμάτισαν τα χείλη στις πασαρέλες όπως και τα ροζ μάτια μαζί με φυσικές αποχρώσεις στα ζυγωματικά. Για ένα πιο σοφιστικέ look, ξεκινήστε από πιο απλές αποχρώσεις όπως τερακότα. Για τα χείλη δοκιμάστε ένα ροζ πολύ λαμπερό lip gloss. Και να θυμάστε πάντα να περνάτε τα χείλη σας με μία βάση πριν τα βάψετε κόκκινα.

5. Φυσική Επιδερμίδα
Όλα είναι στη βάση! Δεν υπάρχει αντίρρηση ότι η αλαβάστρινη, λαμπερή επιδερμίδα ήταν ο βασικός παίκτης στις πασαρέλες του κόσμου. Το κύριο look ήταν το φρέσκο πρόσωπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Προετοιμαστείτε με μία βάση και λίγο concealer και παίξτε με διάφορα highlighter για να δημιουργήσετε το φωτεινό αυτό αποτέλεσμα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: REBECCA FRISK BENGTSSON ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES