Πως να συνδυάσετε σκιές σαν επαγγελματίας

Το μαύρο είναι πάντα καλή ιδέα όμως ο πολύχρωμος κόσμος των συνδυασμών διαφόρων αποχρώσεων έχει να προσφέρει τόσα πολλά που γιατί να μην επιλέξετε μία παλέτα; Μάθετε πως να συνδυάζετε τις αποχρώσεις σαν επαγγελματίας αντί να επαναλαμβάνατε το ίδιο μακιγιάζ.


1. Το απαραίτητο Primer
Τα Primer δημιουργούν έναν αψεγάδιαστο καμβά για τις σκιές ματιών και παρατείνουν τη διάρκεια του μακιγιάζ σας. Είναι η τέλεια βάση.

Επιλέξτε ένα primer που κρύβει τις ατέλειες των βλεφάρων σας και χαρίζει ματ υφή και λείο τελείωμα. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα το τέλειο για εσάς, δοκιμάστε το Primer The ONE.

2. Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα
Όταν μιλάμε για σκιές είναι πάντα καλύτερο να έχουμε τουλάχιστον 4 αποχρώσεις να αναμείξουμε: μία σκούρα, μία μεσαία, μία ανοιχτή και μία λαμπερή.

Βρείτε τους τέλειους συνδυασμούς για συνδυάστε αποχρώσεις για τα μάτια, το πρόσωπο και τα ζυγωματικά. Παίξτε με ματ και περλέ αποχρώσεις για να κάνετε το look δικό σας!


3. Η ακρίβεια είναι το κλειδί για την τελειότητα
Χρησιμοποιήστε λαμπερές αποχρώσεις στα βλέφαρα και το κόκκαλο του φρυδιού και αφήστε τις ματ για την κόγχη. Εφαρμόστε την πιο σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνία του ματιού και στη γραμμή της κόγχης. Αναμείξτε απαλά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό, φουντωτό πινέλο για να απαλύνετε τις άκρες.

Εδώ έχουμε χρησιμοποιήσει την απόχρωση Roasted Coffee Matte στην εξωτερική γωνία και έπειτα το Raw Copper Shimmer για να τονίσουμε το χρώμα πριν αναμείξουμε τις δύο αποχρώσεις. Στην εσωτερική γωνία του ματιού, χρησιμοποιήσαμε το Honey Blush Shimmer και το Dusty Rose Shimmer και σβήσαμε τις σκιές προς το φρύδι και κατά μήκος του κόκκαλου του φρυδιού.

4. Η ομορφιά είναι στις λεπτομέρειες
Ανοιχτές, λαμπερές αποχρώσεις στο κέντρο του βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία του ματιού σας δίνουν ξεκούραστο βλέμμα και ανασηκώνουν τα φρύδια.

Εφαρμόσαμε το Crisp Silver Shimmer κάτω από τα φρύδια και το Pure White Shimmer στις εσωτερικές γωνίες με ένα μικρό πινέλο.

Κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς και απολαύστε το!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: BASAK KARAKUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ANDREAS ÖHLUND