Πως τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση σας.

Όπου και να κοιτάξετε θα δείτε εκατομμύρια διαφορετικά χρώματα σε εκατομμύρια διαφορετικές αποχρώσεις. Η φύση εξασφάλισε τη ζωντάνια των χρωμάτων. Τα χρώματα μας δείχνουν τις διάφορες καταστάσεις που ο κόσμος και εμείς έχουμε περάσει στο ταξίδι της ζωής.

Το γνωρίζατε;? 
Τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεσή μας. Φανταστείτε για παράδειγμα να ζούσαμε σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο. Πόσο βαρετό θα ήταν. Τώρα φανταστείτε ότι στον ασπρόμαυρο αυτόν κόσμο βλέπετε λίγο κόκκινο ή μπλε. Δε θα αισθανόσαστε ενθουσιασμό και περιέργεια;

Οι κόκκινες αποχρώσεις ενθουσιάζουν, μας κάνουμε να αισθανόμαστε περιπετειώδης και ξυπνάνε μέσα μας το πάθος. Από την άλλη, το μπλε μας χαλαρώνει. Εάν δεν αισθάνεστε καλά, το να περιστοιχίζεστε από μπλε αποχρώσεις θα σας κάνει να αισθανθείτε τη διάθεσή σας να βελτιώνεται. Είναι σκέτη μαγεία!

Τα χρώματα και οι διαθέσεις τους 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξασφαλίσετε ότι τα χρώματα που έχετε στη ζωή σας ανεβάζουν τη διάθεσή σας αντί να τη ρίχνουν. Εάν είστε γυναίκα, ο καλύτερος τρόπος για αυτό είναι μέσα από τα ρούχα και το μακιγιάζ σας: 

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΡΟΖ: Σαγήνη, Ενθουσιασμός, Αγάπη και Πάθος!
Εάν έχετε όρεξη για λίγη περιπέτεια, λίγη αποπλάνηση, αυτοπεποίθηση και πάθος τότε το κόκκινο είναι το χρώμα σας. Στην ψυχολογία, το κόκκινο είναι γνωστό ως το χρώμα για τον πόθο, το πάθος και τον ενθουσιασμό. Είναι επίσης συσχετισμένο με την αγάπη μαζί με το ροζ. Θα μπορούσατε να φορέσετε απλά ρούχα και να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με κόκκινο κραγιόν και βερνίκι νυχιών για να τραβήξετε την προσοχή όπου και αν πάτε. Εάν το κόκκινο δε σας εκφράζει και θέλετε μια πιο φυσική και αγνή μορφή αποπλάνησης τότε το ροζ είναι η επιλογή σας. Δοκιμάστε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις σε κραγιόν και βερνίκια νυχιών και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε. 

ΜΩΒ: Αρχοντιά, Σοφία και Άνεση!
Αισθάνεστε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας; Ή ότι δεν αξίζετε πολλά; Τότε σταματήστε ότι κάνετε και βάλτε το μωβ στη ζωή σας. Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει. Το μωβ σας δίνει πίσω τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Αναδεικνύει την αρχοντιά σας και σας χαρίζει μία αίσθηση παρηγοριάς. 

ΠΡΑΣΙΝΟ: Υγεία και Τύχη!
Το πράσινο χρώμα προωθεί την αίσθηση της τύχης και της υγείας. Εάν θέλετε να αισθάνεστε κοντά στη φύση και ήρεμοι τότε το πράσινο είναι σίγουρα το χρώμα σας. Τα πράσινα βερνίκια νυχιών της Oriflame θα σας κάνουν να αισθάνεστε τυχεροί και κοντά στη φύση!

ΜΠΛΕ: Ηρεμία και Γαλήνη 
Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν το μπλε στενάχωρο όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Το μπλε είναι το χρώμα που χρησιμοποιείται κυρίως για να επαναφέρει την εσωτερική ηρεμία. Εάν προσέξετε, το μπλε είναι το χρώμα που στολίζει τα περισσότερα γραφεία και κλινικές. Προωθεί ένα πιο υγιές και ήρεμο περιβάλλον εργασίας. Το να φοράτε μπλε θα σας θυμίζει πως ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή σας μπορείτε να το ξεπεράσετε!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Φρεσκάδα, Φθινόπωρο και Νέα Ξεκινήματα!
Θέλετε να ανανεώσετε το στυλ σας; Ή τη ζωή σας; Τότε το πορτοκαλί είναι το χρώμα σας. Είναι παντού, είναι φρέσκο και είναι ξεχωριστό. Όταν συναντήσετε κάποιον να φοράει πορτοκαλί, σίγουρα θα του ρίξετε μία δεύτερη ματιά. Το κραγιόν της Oriflame σε πορτοκαλή απόχρωση είναι τέλειο για μια φρέσκια ημέρα! Θα δώσει το μήνυμα ότι είστε εδώ για να κάνετε τη διαφορά.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Φρεσκάδα, Φθινόπωρο και Νέα Ξεκινήματα!
Θέλετε να ανανεώσετε το στυλ σας; Ή τη ζωή σας; Τότε το πορτοκαλί είναι το χρώμα σας. Είναι παντού, είναι φρέσκο και είναι ξεχωριστό. Όταν συναντήσετε κάποιον να φοράει πορτοκαλί, σίγουρα θα του ρίξετε μία δεύτερη ματιά. Το κραγιόν της Oriflame σε πορτοκαλή απόχρωση είναι τέλειο για μια φρέσκια ημέρα! Θα δώσει το μήνυμα ότι είστε εδώ για να κάνετε τη διαφορά.

ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ: Αθωότητα, Δύναμη, Ζωή και Απλότητα!
Πολλοί θα πουν ότι το Άσπρο και το Μαύρο δεν είναι στην πραγματικότητα χρώματα που τραβούν την προσοχή, και αυτό δεν είναι αλήθεια! Το λευκό εκφράζει μία αθωότητα και αγγελική αύρα και αυτό προσελκύει τους ανθρώπους. Σε συνδυασμό με μαύρο μακιγιάζ θα αισθανθείτε δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση! Τα ασπρόμαυρα ρούχα σας επιτρέπουν να παίξετε με πολύχρωμα αξεσουάρ και μακιγιάζ!
Το καλύτερο με τα χρώματα είναι ότι το κάθε ένα από αυτά σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο. Μπορούν να σας εκπλήξουν και να κάνετε απίθανα πράγματα στην καθημερινή σας διάθεση! Μπορείτε εύκολα να το πετύχετε αυτό με λίγο κραγιόν, σκιά ματιών, βερνίκι νυχιών.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME CENTRAL EUROPE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME