Σας παρουσιάζουμε το νέο, ανανεωμένο Tender Care

Το Tender Care που γνωρίζετε και αγαπάτε ανανεώθηκε! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πως ανανεώσαμε το αγαπημένο προϊόν όλων!

Από το 1970, το Tender Care είναι ένα αγαπημένο προϊόν – θρύλος της Oriflame. Είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα που όλοι κρατάμε στις τσάντες μας, στο ντουλαπάκι του μπάνιου ή στο κομοδίνο μας ως ένα θαυματουργό balm για ξηρά χείλη, παρονυχίδες, νύχια, χέρια – ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε! Η φόρμουλα ήταν ίδια από το 1980 (και πριν από αυτό ήταν κρέμα ματιών!), οπότε όταν μας ήρθε η ιδέα να την ανανεώσουμε, ήμασταν λίγο διστακτικοί. Θα έπρεπε να αλλάξουμε ένα προϊόν τόσο εμβληματικό; Πιστεύαμε όμως ότι μπορούσαμε να πάμε το Tender Care στο επόμενο επίπεδο, το οποίο άξιζε την προσπάθεια, και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα!

Πώς και γιατί ανανεώσαμε το Tender Care;
Λοιπόν, θέλαμε να κάνουμε τη φόρμουλα να σέβεται περισσότερο τον πλανήτη, γι’ αυτό αναβαθμίσαμε τη σύνθεση με ανανεώσιμα φυσικά έλαια – ηλιέλαιο και καστορέλαιο, το οποίο σημαίνει ότι η φόρμουλα έχει τώρα 99,9% φυσική προέλευση. Αλλά μην ανησυχείτε, η φόρμουλα θα εξακολουθεί να θρέφει την επιδερμίδα σας όπως πριν (ζητήσαμε από καταναλωτές να το αξιολογήσουν ώστε να είμαστε σίγουροι!). Βασικά, είναι το Tender Care που γνωρίζετε και αγαπάτε, απλά πιο φυσικό! Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποφασίσαμε επίσης να ανανεώσουμε τη συσκευασία και τον σχεδιασμό της!

Πιο “πράσινη” συσκευασία
Κατορθώσαμε να βελτιώσουμε τον σχεδιασμό της συσκευασίας ώστε το Tender Care να χρησιμοποιεί τώρα 20% λιγότερο πλαστικό. Λιγότερο πλαστικό σημαίνει λιγότερα απορρίμματα, που σημαίνει καλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα!. Για εμάς, αυτό είναι μία νίκη! Κάναμε επίσης ευρύτερο το άνοιγμα στο στόμιο το οποίο βοηθάει να φτάσετε μέχρι το τελευταίο ίχνος της φόρμουλας, περιορίζοντας τη σπατάλη του προϊόντος. Προσθέστε και το ανανεωμένο λογότυπο και τις πολύχρωμες συσκευασίες (εξαιρώντας το κλασικό, που στολίζεται ακόμη με το εικονικό ροζ χρώμα) και έχετε το Tender Care 2.0!

Θρεπτική φροντίδα για την ξηρή επιδερμίδα σε όλο το σώμα
Το Tender Care είναι αγαπημένο προϊόν όχι μόνο λόγω της θρεπτικής του φόρμουλας, αλλά και επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα! Εκτός από τις παραδοσιακές χρήσεις που γνωρίζουν οι περισσότεροι – ξηρά χείλη και επιδερμίδα, όπως πετσάκια, αγκώνες, φτέρνες κ.λπ., το Tender Care μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα! Ακολουθούν παρακάτω κάποιες πιο άγνωστες χρήσεις αυτού του θαυματουργού balm:
• Χρησιμοποιήστε το για να χαρίσετε λάμψη στα φρύδια ή ως εναλλακτική λύση στο τζελ φρυδιών για να λειάνετε τις ατίθασες τρίχες.
• Αποκτήστε μια φυσική, ενυδατωμένη λάμψη χρησιμοποιώντας το ως highlighter στα ζυγωματικά σας.
• Εφαρμόστε ταμποναριστά στην ξηρή επιδερμίδα γύρω από τη μύτη σας τον χειμώνα.

Πήρατε ιδέες; Ελπίζουμε να είστε εξίσου ενθουσιασμένοι με το νέο Tender Care όσο εμείς. Είμαστε περήφανοι που ένα προϊόν που είναι μαζί μας τόσο καιρό μπορεί να συνεχίσει να κυκλοφορεί σε μια νέα έκδοση που σέβεται περισσότερο τον πλανήτη, αλλά παράλληλα είναι τόσο αποτελεσματικά όσο ποτέ. Αποκτήστε το και εσείς σήμερα! .

Πηγή : Oriflame ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022