Τάσεις: Πραγματική Ομορφιά για πραγματική ζωή

Το φυσικό look στο μακιγιάζ είναι μια από εκείνες τις τάσεις που εμφανίζεται ανά σεζόν όμως αυτή τη φορά έρχεται ανανεωμένη. Τι ακριβώς είναι το νέο φυσικό look;

1. Ας ξεκινήσουμε με το «Φυσικό»
Το φυσικό μακιγιάζ σε γενικές γραμμές σημαίνει μακιγιάζ που είναι πιο κοντά στις φυσικές μας αποχρώσεις, τονίζοντας ότι είναι ήδη εκεί. Όμως το ΝΕΟ Φυσικό σημαίνει ομορφιά από μέσα προς τα έξω. Πιο απλά πρωινά και προϊόντα με πολλαπλά οφέλη. Ουσιαστικά, λιγότερος χρόνος μπροστά στον καθρέφτη αλλά περισσότερη ομορφιά!

2. Ομορφιά από μέσα προς τα έξω
Όταν αισθάνεστε όμορφοι εσωτερικά είναι πιο εύκολο να απολαύσετε την ημέρα σας. Ξεκινήστε με καλό ύπνο και πίνοντας αρκετό νερό. Ρωτήσαμε τα μοντέλα μας σε μία φωτογράφηση πως διατηρούνται τόσο όμορφες και εκτός από το ότι πίνουν πολύ νερό μας έδωσαν μία ακόμα συμβουλή: μασάζ και ενυδάτωση και στον λαιμό για να παραμένει το πρόσωπο φρέσκο.

3. Απλουστεύστε τα πρωινά της καθημερινότητας 
Έχετε κουραστεί να χρησιμοποιείτε περισσότερα μπουκαλάκια και πινέλα από ότι θα θέλατε όταν βιάζεστε να ξεκινήσετε την ημέρα σας; Το Νέο Φυσικό look έχει να κάνει με προϊόντα με πολλαπλά οφέλη που κάνουν το ξεκίνημα της ημέρας πιο εύκολο. Πάρτε ως παράδειγμα την Κρέμα 10+ Α-Ζ The One με SPF 30. Ενυδάτωση, ελαφριά κάλυψη και SPF 30 είναι μόλις μερικά από τα 10+ οφέλη σε ένα σωληνάριο. Περάστε και μία στρώση από την αγαπημένη σας μάσκαρα και είστε έτοιμη!

Το Νέο Φυσικό look λοιπόν είναι τόσο απλό όσο να φροντίζετε τον εαυτό σας από μέσα, να οργανώνετε τα πρωινά σας και να βρίσκετε προϊόντα που μπορούν να κάνουν περισσότερα από ένα πράγμα για εσάς. Αυτό είναι πραγματική ομορφιά για μία πραγματική ζωή.ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: RUTH TAUBER