Το βασικό καθημερινό προϊόν περιποιήσης επιδερμίδας που σας λείπει!

Αισθάνεστε την επιδερμίδα σας ξηρή, έχετε περισσότερες ρυτίδες ή πιο σκούρο τόνο επιδερμίδας που δεν ταιριάζει με το make up σας; Τότε μάλλον κάτι λείπει από τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Ο Χαμένος Κρίκος 
Εάν αγαπάτε την περιποίηση επιδερμίδας όσο εμείς τότε είστε επιμελείς στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας, χρησιμοποιείτε μάσκες και εφαρμόζετε SPF όταν είστε στον ήλιο. Κάτι όμως σας εμποδίζει να έχετε την τέλεια επιδερμίδα που θα μπορούσατε και αυτό είναι ότι δε φοράτε αντηλιακό όταν έχει συννεφιά. Ναι, όταν έχει συννεφιά!

Τα σύννεφα εμποδίζουν τον ήλιο αλλά όχι και τις ακτίνες UV! 
Οι ακτίνες UV περνάνε μέσα από τα σύννεφα και φτάνουν στην επιδερμίδα σας ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες και σύμφωνα με τον Οργανισμό για τον Καρκίνο του Δέρματος, οι ακτίνες UV είναι μία από τις κύριες αιτίες της γήρανσης της επιδερμίδας. Οπότε, ακόμα και εάν είστε στη σκιά, κινδυνεύετε ακόμα να αποκτήσετε ρυτίδες, σκούρες κηλίδες και καρκίνο του δέρματος – οπότε μην ξεχνάτε το SPF!

Μια καλή βάση μακιγιάζ 
Τώρα, εάν πιστεύετε ότι το να φοράτε αντηλιακό είναι ταλαιπωρία γιατί κάνει το μακιγιάζ σας να φεύγει, ή είναι πολύ πυκνό για να χρησιμοποιηθεί ως βάση, μπορεί να χρησιμοποιείτε το λάθος είδος! Υπάρχουν αντηλιακά με πιο ανάλαφρες υφές που η επιδερμίδα απορροφά πιο εύκολα, κάνουν πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ και σας διατηρούν ασφαλείς ανεξάρτητα από τον καιρό! Στην εικόνα επάνω, δοκίμασα την Ασπίδα Πολλαπλής Προστασίας Optimals με SPF 30 για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας μαζί με το Make Up The One Everlasting στην απόχρωση Fair Porcelain και όπως μπορείτε να δείτε συνδυάζονται πολύ καλά αφήνοντας ένα λείο και ενυδατωμένο τελείωμα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ANDREA SIMONS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME