Το συστατικό που πρέπει να γνωρίζετε : μαύρος άνθρακας

Ο άνθρακας είναι το πιο πρόσφατο υπερ-συστατικό που έχει ενθουσιάσει την βιομηχανία της προσωπικής υγειηνής. Μάθετε τι ακριβώς είναι και γιατί αποτελεί μία φυσική λύση στα πιο συχνά προβλήματα ομορφιάς.

Τι είναι ο άνθρακας;
Ο άνθρακας δημιουργείται από καμένο ξύλο. Τα κλαδιά και τα φύλλα του δέντρου υποβάλλονται σε μία διαδικασία απανθράκωσης που περιλαμβάνει διάφορες χημικές αντιδράσεις που βοηθούν τη δημιουργία μικροσκοπικών πόρων στην επιφάνεια του σωματιδίου του άνθρακα. Αυτό αυξάνει την επιφάνεια των σωματιδίων κάνοντας έτσι τον μαύρο άνθρακα ένα εξαιρετικά απορροφητικό υλικό.


Ο άνθρακας στην περιποίηση της επιδερμίδας
Με τις ισχυρές του καθαριστικές και απορροφητικές ιδιότητες, ο άνθρακας δρα ως μαγνήτης στην επιδερμίδα και αποσύρει τους βαθείς ρύπους. Χάρη στην ιδιότητά του να εγκλωβίζει τις ουσίες με τις οποίες έρχεται σε επαφή, ο άνθρακας είναι ένα απίθανο απολεπιστικό και καθαριστικό.
Ο άνθρακας στην ανδρική περιποίηση 
Η τεστοστερόνη ενεργοποιεί την παραγωγή σμίγματος και αποτελεί έδαφος για τη δημιουργία ακμής. Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες έχουν συνήθως μεγαλύτερους πόρους και εμφανίζουν σπυράκια.
Ο άνθρακας θεωρείται η λύση στους φραγμένους και μεγεθυμένους πόρους. Τα παραδοσιακά σαπούνια, οι κρέμες ξυρίσματος ή τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας μπορεί να απομακρύνουν από την επιδερμίδα τη φυσική της λιπαρότητα. Ο μαύρος άνθρακας όμως απορροφά τις τοξίνες και αποτοξινώνει χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα!
Η επιλογή μας 
Θέλετε να δοκιμάσετε νέα προϊόντα που περιέχουν άνθρακα; Δοκιμάστε τη νέα σειρά North for Men Urban. Με τη δύναμη του άνθρακα, αυτή η σειρά είναι έτοιμη να ανανεώσει την επιδερμίδα σας από την κορυφή έως τις άκρες!


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019
 ΚΕΙΜΕΝΟ: BASAK KARAKUS