Το τέλειο spa στο σπίτι σας


Ένα spa μαλλιών στην άνεση του σπιτιού σας είναι η τέλεια λύση για κουρασμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με μία απλή ρουτίνα και μερικά έξυπνα προϊόντα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα ξηρά, κουρασμένα μαλλιά σε απαλά και λαμπερά.


1. Σαμπουάν & conditioner 
Ξεκινήστε λούζοντας τα μαλλιά σας με ένα αναζωογονητικό σαμπουάν και conditioner. Αυτό είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

2. Θρέψη με μάσκα
Εφαρμόστε μια πλούσια, θρεπτική μάσκα από τις ρίζες έως τις άκρες. Διασφαλήστε τη σωστή της εφαρμογή με μία χτένα με αρεά δόντια. Εάν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται επιπλέον φροντίδα, απλά πιάστε τα σε ένα κότσο και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 5 ακόμα λεπτά. Έπειτα ξεβγάλτε επιμελώς.


3. Ξέμπλεξε τα
Μετά το ξέβγαλμα, χτενίστε τα μαλλιά σας με μία βούρτσα. Η τρίχα είναι πιο ευαίσθητη όταν είναι βρεγμένη οπότε είναι σημαντικό η βούρτσα να έχει αραιά δόντια. Έπειτα, εφαρμόστε 2-3 σταγόνες serum σε νωπά μαλλιά για να ενισχύσετε την απαλότητά τους.


4. Τεχνικές στεγνώματος
Τώρα μπορείτε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε μία βούρτσα για στέγνωμα για να τα στεγνώσετε πιο γρήγορα: τα κενά της βούρτσας επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορίσει καλύτερα και αυτό μειώνει τον χρόνο που τα μαλλιά σας εκτίθονται στη θερμότητα. Σου προτείνω να δοκιμάσεις το Leave in Spray προστασίας από την θερμότητα.

5. Προστασία με serum
Εάν τα μαλλιά σας είναι πολύ ξηρά και φριζαρισμένα, μπορείτε να εφαρμόσετε μία σταγόνα Serum ακόμα στις άκρες, για επιπλέον θρέψη και λαμπερό τελείωμα.


Ολοκληρώστε το spa των μαλλιών σας με λίγη Θεραπεία Μαλλιών CC. Αυτό το πολύ έξυπνο προϊόν είναι απαραίτητο. Χαρίζει λάμψη, δαμάζει το φριζάρισμα, βοηθά στην πρόληψη της φθοράς από τη θερμότητα και την ψαλίδα – και ακόμα περισσότερα.

Απολαύστε τα ανανεωμένα σας μαλλιά!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: ALISON BRETT ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME