Απολαυστικά τρικ που θα ικανοποιήσουν την όρεξή σας για γλυκό

Κάποια στιγμή όλους μας πιάνει η επιθυμία για κάτι γλυκό – είναι η ώρα που ψάχνουμε στα ντουλάπια της κουζίνας! Φανταστείτε όμως, αντί να καταναλώσετε ένα ανθυγιεινό σνακ, να μπορούσατε να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας με μία «λιχουδιά» ομορφιάς. Ευτυχώς για εμάς, η τάση των gourmand αρωμάτων στα προϊόντα ομορφιάς, βρίσκεται στο απόγειό της. Από αρώματα με γλυκές νότες έως προϊόντα μακιγιάζ και σώματος με απολαυστικές γλυκές ευωδιές, υπάρχουν πολλά λαχταριστά προϊόντα ομορφιάς, που εγγυημένα θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για γλυκό – 100% χωρίς ενοχές.

Η απολαυστική ευωδιά ενός γλυκού αρώματος
Η σύνδεση μεταξύ των αρωμάτων και των συναισθημάτων μας, είναι αδιαμφισβήτητη και για αυτό δεν μας εκπλήσσει το ότι ένα λαχταριστό, γλυκό άρωμα μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση. Είναι η αρωματική απάντηση στη ζάχαρη, εξηγεί η αρωματοποιός Marine Ipert: «Η ζάχαρη μας βοηθάει στο να ηρεμήσει το μυαλό μας. Τα gourmand αρώματα έχουν την ίδια δράση, κάνοντας μας να νιώθουμε ήρεμα και όμορφα.»

Λατρεύουμε το OH! SWEET Dulce de Leche Eau de Toilette – με Καραμέλα Ροδάκινο και Ζελέ Τριαντάφυλλο, που χαρίζουν μία νοσταλγική γλύκα στους λαχταριστούς στροβιλισμούς του Dulce de Leche, ένα άρωμα που πραγματικά εξιτάρει τις αισθήσεις σας. Επιπλέον, η χαμηλή αρωματική συγκέντρωση αυτού του EDT, σημαίνει ότι είναι ένα ανάλαφρο άρωμα, που μπορείτε να το ανανεώνετε συχνά και μαζί να ανανεώνετε και τη διάθεσή σας. Και είμαστε σίγουροι, ότι θα θέλετε να φοράτε αυτό το απολαυστικό άρωμα όσο πιο συχνά γίνεται!

Μακιγιάζ που σας κάνει να πείτε «Μμμμ…»
Ένα κραγιόν εμπλουτισμένο με απολαυστικό άρωμα βανίλιας; Ε, ναι! Το trend των gourmand αρωμάτων εμπλουτίζει και τα προϊόντα μακιγιάζ με ακαταμάχητα, κρεμώδη και σοκολατένια αρώματα – και οι fan των 90’s είναι ενθουσιασμένοι με την αναβίωση του γλυκού αυτού trend στο μακιγιάζ. Σύμφωνα με την αρωματοποιό Émelie Coppermann, αυτοί οι νοσταλγικοί συνειρμοί, είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο αυτά τα αρώματα είναι τόσο δημοφιλή: «Τα gourmand αρώματα μας προσφέρουν μία παρηγοριά, συχνά θυμίζοντάς μας όμορφδς παιδικές αναμνήσεις.», εξηγεί.

Γλυκάνετε το νεσεσέρ του μακιγιάζ σας, ώστε κάθε εφαρμογή να είναι μία απολαυστική εμπειρία με τα αγαπημένα μας αρωματικά προϊόντα μακιγιάζ: THE ONE Irresistible Touch High Shine Lipstick σε απόχρωση Sweet Caramel με άρωμα βανίλιας και OnColour All Eyes Palette σε απόχρωση Wild Chocolate με άρωμα σοκολάτας.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα απολαυστικό ντους
Εάν κάθε πρωί το χέρι σας αναζητά ασυναίσθητα μόνο το αναζωογονητικό αφροντούς σας, τότε μπορεί να χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε μία λαχταριστή και εξίσου ακαταμάχητη εμπειρία στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Απολαυστικές, κρεμώδεις gourmand νότες, όπως οργανικό Βούτυρο Κακάο και Έλαιο Καρύδας από τη Συλλογή Love Nature, σας αγκαλιάζουν γλυκά. Μας αρέσει ιδιαίτερα ο συνδυασμός του Κρεμοντούς με την Κρέμα Σώματος, που τυλίγει γλυκά την επιδερμίδα σας – και τις αισθήσεις σας – με πλούσια 48ωρη ενυδάτωση.

Πηγή : Oriflame – ΙΟΥΝΙΟΣ 2022