Βρείτε τη Γαλήνη στο Περιβάλλον σας

Είτε δουλεύετε στο γραφείο είτε από το σπίτι, το καθημερινό άγχος επηρεάζει πολλούς από εμάς. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει η ανάγκη να δώσουμε σημασία στην ψυχική και σωματική μας ευεξία. Ανακαλύψτε τις απλές λύσεις που σας προτείνουμε για να χαλαρώσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Πιστεύουμε πως η φροντίδα του εαυτού μας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διατήρησης μίας υγιούς σχέσης με το σώμα μας, και αυτό μπορεί να έχει πολλές μορφές. Εδώ, στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα χώρο όπου θα αισθάνεστε ασφαλείς και χαλαροί. Για αυτό, συνδυάσαμε τις πιο χαλαρωτικές μας τεχνικές για να τις δοκιμάσετε στην άνεση του σπιτιού σας.

Όποιες και αν είναι οι συνθήκες της ζωής σας, το να δημιουργήσετε ένα χώρο αφιερωμένο στον εαυτό σας είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Με λίγες απλές κινήσεις, αυτές οι προσωπικές στιγμές χαλάρωσης μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας στιγμές της εβδομάδας.



Φτιάξτε ατμόσφαιρα
Η ατμόσφαιρα είναι το παν. Τακτοποιήστε τον χώρο σας και απομακρύνετε οτιδήποτε σας δημιουργεί άγχος. Ξεκινώντας τη διαδικασία αποτοξίνωσης με λίγη προετοιμασία, θα επιτρέψετε στον χώρο σας να γίνει τόσο γαλήνιος όσο θέλετε να είναι και η διάθεσή σας. Διαβάστε μερικές από τις προτάσεις μας.

  • Φτιάξτε χαμομήλι! Το πράσινο τσάι με μέλι είναι επίσης πολύ ωραίο και ευεργετικό στο λαιμό σας καθώς έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Και τα δύο είναι τέλειες επιλογές για όταν χρειάζεστε χαλάρωση και ενυδάτωση.
  • Χαμηλώστε τα φώτα και ανάψτε μερικά αρωματικά κεριά. Τα αρώματα που ξυπνούν την αίσθηση της νοσταλγίας έχουν άμεση σύνδεση με τα συναισθήματά μας και μας βοηθούν να αισθανόμαστε ήρεμοι, γαλήνιοι και χαρούμενοι. Ένα άρωμα χώρου είναι επίσης μία πολύ καλή εναλλακτική των κεριών και χαρίζουν άρωμα που διαρκεί με μία κίνηση.
  • Βάλτε το κινητό σας στο Μην Ενοχλείτε. Θα λαμβάνετε όλα σας τα μηνύματα όμως δεν θα μπείτε στον πειρασμό να τα δείτε καθώς δε θα ακούτε τις ειδοποιήσεις.
  • Φορέστε τα πιο άνετά σας ρούχα. Για να χαλαρώσετε, αποκλείστε οτιδήποτε σας περιορίζει. Σκεφτείτε απαλά και χαλαρά ρούχα που επιτρέπουν στο σώμα σας να αναπνέει.
  • Με τα παραπάνω βήματα είστε τώρα έτοιμοι για να απολαύσετε την ηρεμία σας. Απλώς καθήστε στον χώρο που μόλις δημιουργήσατε, και απολαύστε την πολυτελή περιποίηση που σας προσφέρουν οι μάσκες προσώπου, τα προϊόντα μανικούρ και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020 ΚΕΙΜΕΝΟ: CARA SUMNER