Γιατί οι κρέμες BB είναι η καλύτερη αγορά για γρήγορο μακιγιάζ και άψογο δέρμα


Γιατί οι κρέμες BB είναι η καλύτερη αγορά για γρήγορο μακιγιάζ και άψογο δέρμα.

Οι κρέμες BB είναι το προϊόν που πρέπει να έχει κάθε γυναικεία τσάντα, αλλά αυτό ισχύει μόνο αν έχετε το σωστό προϊόν.

Όλοι είναι στο κυνήγι για την καλύτερη BB Cream , και μερικές φορές απλά πρέπει να αναρωτηθείτε – τι κάναμε πριν ανακαλυφθούν οι κρέμες ΒΒ; Είτε βάζαμε κανονικά το make up μας , για πλήρη κάλυψη, είτε δεν βάζαμε καθόλου όταν  θέλαμε να κάνουμε πιο ανάλαφρο μακιγιάζ ( εγώ αυτό έκανα ). Ενώ τώρα, μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα φυσικά βαμμένες!

Τι είναι η Κρέμα ΒΒ;
Η κρέμα ΒΒ ήταν η αρχή για την εμμονή μας με όλα τα προϊόντα περιποιήσης επιδερμίδας, Ασιατικής προέλευσης. Γνωστή στην Ασία ως Βάλσαμο Ομορφιάς, ή περιστασιακά, σαν βάλσαμο για τα ψεγάδια της επιδερμίδας, η καλύτερη κρέμα ΒΒ είναι ουσιαστικά πολλά προϊόντα σε ένα.Θα βρείτε υπερ-ενυδατικά συστατικά όπως το shea butter ή το υαλουρονικό οξύ, συνήθως ένα ευρύ φάσμα SPF και άλλα συστατικά που αγαπούν το δέρμα όπως τα αντιοξειδωτικά. Επιπλέον, φυσικά, ένα άγγιγμα χρωστικής για ανάλαφρη κάλυψη στον τόνο του δέρματος σας. Στην ουσία είναι ενυδατική κρέμα με χρώμα.

Στην πραγματικότητα τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς και είναι ένα βασικό προϊόν σε πολλές τσάντες. Μια κρέμα BB εξυπηρετεί καλύτερα το δέρμα σας όταν είναι ενσωματωμένη στη ρουτίνα σας.
Παρόλο που οι Κρέμες ΒΒ βρήκαν την αγορά τους στην Κορέα, στην πραγματικότητα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη Γερμανία. Τη δεκαετία του 1960 η δερματολόγος Dr. Christine Schrammek χρειάστηκε ένα προϊόν για να γεφυρώσει το make-up και την περιποίηση της επιδερμίδας, για τους ασθενείς της, μετά από μια απολέπιση ή μια Αισθητική Χειρουργική.

Αλλά πότε οι δυτικές αγορές αναλαμβάνουν δράση; Έφτασαν στο προσκήνιο το 2012 και τώρα τα Blemish Balm (BB) αποτελούν μέρος του καθημερινού μας ¨οπλοστασίου¨ – σχεδόν κάθε εταιρεία προσφέρει διαφορετικές επιλογές BB Cream και σε πολλές αποχρώσεις.

Αλλά δεν σταματά εκεί. Βλέποντας μια μεγάλη ευκαιρία μάρκετινγκ, πολλές εταιρίες έχουν πάρει το θέμα του αλφαβήτου και τρέχουν μαζί του. Τώρα θα βρείτε την καλύτερη Κρέμα ΒΒ και την καλύτερη Κρέμα CC που θα ταιριάξει στην επιδερμίδας σας – είτε το δέρμα σας είναι ξηρό, λιπαρό είτε συνδυασμός και των δύο.

Η καλύτερη κρέμα BB για  λιπαρό δέρμα
Αναζητήστε συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ, το οποίο είναι γνωστό για την ικανότητά του να διασπά τον δεσμό που συγκρατεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και παγιδεύει την λιπαρότητα. Επίσης, δοκιμάστε τις κρέμες BB που περιέχουν ρετινόλη, η οποία βοηθάει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Και μην υποτιμάτε τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος -έχει συστατικά που ενυδατώνουν το δέρμα σας, αλλά εάν το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο δεν θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει την λιπαρότητα. Βρείτε τους απόλυτους ενυδατικούς ορούς για να βάλετε κάτω από την κρέμα BB και θα έχετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η καλύτερη κρέμα BB  για ξηρό δέρμα
Για άλλη μια φορά, το υαλουρονικό οξύ θα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Είναι σε θέση να κρατήσει 1.000 φορές το βάρος του στο νερό, ενυδατώνοντας την ξηρή επιδερμίδας.