Δαμάστε μαλλιά σας τον χειμώνα.

Δαμάστε μαλλιά σας τον χειμώνα.

Εύθραυστες, ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες – καλωσορίσατε μαλλιά του χειμώνα! Οι κρύες θερμοκρασίας και η συχνή χρήση καπέλων και κασκόλ δεν είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά σας. Έχουμε για εσάς μερικές συμβουλές για τη χειμερινή φροντίδα τους!

1. Αγαπήστε το μαλακτικό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
Το κρύο και ο αέρας μπορούν να αφυδατώσουν τα μαλλιά σας και να κάνουν το styling δύσκολο. Για να κρατήσουν την φυσική τους υγρασία και να τα διατηρήσετε υγιή, επενδύστε σε ένα μαλακτικό που δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Τα μαλλιά σας θα σας ευχαριστούν.
Για ξηρά μαλλιά προτείνω το:Conditioner για Ξηρά Μαλλιά με Σιτάρι & Έλαιο Καρύδας Love Nature

2. Κόψτε τις άκρες
Μην αμελείτε την περιποίησή τους! Καθώς οι άκρες φθείρονται τον χειμώνα, η τακτική επίσκεψη στο κομμωτήριο θα διατηρήσει τα μαλλιά σας σε καλή κατάσταση.

3. Στον υγρό καιρό, χρησιμοποιήστε λακ
Η λακ είναι το καλύτερο απωθητικό της υγρασίας. Όταν λοιπόν βρέχει ή χιονίζει, ψεκάστε λίγη λακ στα μαλλιά σας. Το καλύτερο; Φεύγει εύκολα με ένα χτένισμα.

4. Φορέστε το καπέλο σας (με προσοχή)
Αν και ο κλασικός σκούφος ή καπέλο για τον χειμώνα είναι όμορφα, μπορούν να πατικώσουν τα μαλλιά σας. Τις ημέρες που πρέπει να φορέσετε ένα καπέλο, κρεπάρετε λίγο τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας. Έτσι θα δώσετε μία γερή βάση που θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε εύκολα τον όγκο στα μαλλιά σας όταν βγάλετε το καπέλο σας.

5. Επιπλέον Φροντίδα
Φυσικά, θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το σαμπουάν και τη μαλακτική σας όμως μην ξεχάστε να χαρίσετε στα μαλλιά σας επιπλέον φροντίδα με μία μάσκα ή έλαιο μαλλιών που θα προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση.
Προτείνω τα αγαπημένα μου:
Serum Κατά της Ψαλίδας HairX Restore Therapy
Ζεστό Έλαιο για Ξηρά Μαλλιά με Σιτάρι & Έλαιο Καρύδας Love Nature
Μάσκα Μαλλιών HairX Restore Therapy
Έλαιο Soft Touch Eleo

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΚΕΙΜΕΝΟ: ERIN HUEBSCHER ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES