Εμπλουτίστε το γεύμα σας!

Έχετε βαρεθεί το καθημερινό σας μενού; Αναζητάτε λίγη έμπνευση για το πώς να εμπλουτίσετε το αγαπημένο σας φαγητό ή να το κάνετε ακόμα πιο νόστιμο; Τα Natural Balance Shakes και το Protein Blend έρχονται για να σώσουν την κατάσταση!

Γνωρίζουμε ότι τα Oriflame Natural Balance Shakes είναι πεντανόστιμα αλλά και ότι ακόμα και το πιο νόστιμο φαγητό γίνεται λίγο βαρετό όταν το τρώμε συνέχεια. Το ξέρατε ότι υπάρχει ένας κόσμος γεμάτος δυνατότητες πέραν του να φτιάχνετε shakes;

Σας προτείνουμε μερικούς από τους αγαπημένους μας τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα Natural Balance Shakes μέσα στην ημέρα:

1. Προσθέστε τον στον πρωινό σας καφέ

Τίποτα δεν θα σας κάνει να ξυπνήσετε πιο γρήγορα από το να γνωρίζετε ότι σας περιμένει ένας νόστιμος και γεμάτος πρωτεΐνη καφές και με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Ακούγεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας!

Ανακατέψτε 2-3 κουταλιές της σούπας Βανίλια Natural Balance Shake Mix με ζεστό νερό και στη συνέχεια προσθέστε το στον πρωινό σας καφέ. Ή, για ένα μόκα πρωτεΐνης, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Natural Balance με γεύση σοκολάτας!

2. Προσθέστε το στη βρώμη σας

Η βρώμη είναι ένα εύκολο και νόστιμο πρωινό, αλλά θα το κάνουμε ακόμη καλύτερο με το Natural Balance!

Απλώς προσθέστε μια κουταλιά Natural Balance Shake σοκολάτα, βανίλια ή φράουλα στο νερό ή το γάλα στο οποίο μαγειρεύετε τη βρώμη και στη συνέχεια ετοιμάστε τη όπως συνήθως.

3. Φτιάξτε τηγανίτες πρωτεΐνης

Οι τηγανίτες πρωτεΐνης είναι ένα εύκολο και θρεπτικό πρωινό, αλλά μπορούμε να τις κάνουμε ακόμα καλύτερες προσθέτοντας το Natural Balance Shake!

Ανακατέψτε 2 κουταλιές του αγαπημένου σας Shake με ένα αυγό, πουρέ μίας μπανάνας και μία πρέζα κανέλα ή βανίλια. Ψήστε τις τηγανίτες σε ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι και απολαύστε τις ζεστές ή κρύες.

4. Προσθέστε το σε ωμές μπάλες πρωτεΐνης

Για ένα νόστιμο και υγιεινό απογευματινό σνακ, προσθέστε το Natural Balance στην αγαπημένη σας συνταγή για ωμές μπάλες πρωτεΐνης.

Συνδυάστε 2-3 κουταλιές Natural Balance Shake σοκολάτα ή βανίλια με χουρμάδες, ξηρούς καρπούς, σπόρους και άλλα συστατικά. Φτιάξτε μπαλάκια και απολαύστε τα με ένα φλιτζάνι τσάι.

5. Φτιάξτε ένα κέικ σε κούπα

Το κέικ σε κούπα είναι ένα κλασικό επιδόρπιο για όταν θέλετε κάτι γλυκό αμέσως! Αλλά μπορείτε να το κάνετε πιο υγιεινό προσθέτοντας στο μείγμα Natural Balance Shake.

Χρησιμοποιήστε το Natural Balance Shake σοκολάτας ή βανίλιας για να αντικαταστήσετε το αλεύρι στην αγαπημένη σας συνταγή για κέικ κούπας. Ψήστε το στον φούρνο μικροκυμάτων και απολαύστε το!

6. Προσθέστε το σε ντιπ

Εάν προτιμάτε αλμυρές επιλογές, το χωρίς γεύση Protein Blend μπορεί να προστεθεί σε ντιπ, όπως χούμους ή γκουακαμόλε, για να αυξήσετε την περιεκτικότητά τους σε πρωτεΐνες.

7. Προσθέστε το σε σούπες

Έχουμε μια απίθανη ποικιλία από γρήγορες και βολικές σούπες Natural Balance, αλλά αν προτιμάτε να αυξήσετε την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες της αγαπημένης σας συνταγής για σούπα, απλώς ανακατέψτε το χωρίς γεύση Protein Blend με ζεστό νερό και στη συνέχεια ανακατέψτε το στη σούπα σας.

Εμπνευστήκατε; Θέλετε να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο στην κουζίνα; Μην διστάσετε! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Αυτοσχεδιάστε και διασκεδάστε. Τι μπορεί να είναι καλύτερο για τον οργανισμό σας από το να τρώτε υγιεινά και να το απολαμβάνετε;

Προσκαλέστε την οικογένειά σας ή τους φίλους σας να σας βοηθήσουν και, μαζί, μπορείτε να ετοιμάσετε κάτι νόστιμο και υγιεινό που θα απολαύσουν όλοι και θα τους κάνει καλό!

Πηγή : Oriflame ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021