Ευτυχισμένη Ημέρα της Γης από την Oriflame!

Ο εορτασμός της Ημέρας της Γης είναι ένας τρόπος για να δείξουμε την υποστήριξή μας στην προστασία του περιβάλλοντος. Για εμάς είναι μία ακόμη ευκαιρία να σκεφτούμε τον όμορφο πλανήτη μας και τον κόσμο στον οποίο θέλουμε να ζούμε. Και εμείς ως εταιρεία αυτήν την ημέρα τη λατρεύουμε!

Στην Oriflame, σεβόμαστε τη φύση!

Στην Oriflame, σεβόμαστε τη φύση και εκτιμούμε όλα όσα μας παρέχει – πράσινα δάση, καθαρό νερό, καθαρό αέρα, γόνιμο έδαφος και τόσα άλλα. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε τον πλανήτη μας και για εμάς είναι στόχος και δέσμευση να είμαστε μια βιώσιμη εταιρεία. Αυτό αντικατοπτρίζεται σε μια σειρά πρωτοβουλιών – από την επιλογή βιώσιμων και ανακυκλωμένων υλικών για τις συσκευασίες μας μέχρι τη δημιουργία νέων καλύτερων και καθαρότερων συνθέσεων. Εργαζόμαστε επίσης, για τη μείωση των εκπομπών αερίων που επηρεάζουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, αντισταθμίζοντάς τα με ίσο αριθμό πρωτοβουλιών για τη μείωση του αποτυπώματός μας στο κλίμα και πιστώσεις άνθρακα. Κάθε μέρα σκεφτόμαστε νέους τρόπους εξοικονόμησης πολύτιμων πόρων.

 

Πώς γιορτάζουμε την Ημέρα της Γης το 2023;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τον νέο και βελτιωμένο έντυπο κατάλογο της Oriflame. Επανασχεδιάστηκε με γνώμονα τον πλανήτη μας – το μικρότερο σχήμα του είναι καλύτερο για τη φύση! Βοηθάει στην αποτελεσματικότερη χρήση του χαρτιού, με λιγότερα απορρίμματα, εξοικονομώντας σημαντικούς πόρους. Μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πάνω από 1.000 τόνων χαρτιού! Να είστε σίγουροι ότι αυτές οι αλλαγές θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας στην Oriflame τόσο ως πελάτης όσο και ως συνεργάτης μας. Ο νέος σχεδιασμός ταιριάζει με τον eCatalogue έτσι ώστε να μπορείτε να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ των διαφόρων Oriflame καναλιών.

Χωράει πανεύκολα σε κάθε σας τσάντα, για να τον έχετε πάντα μαζί σας. Πλέον, θα χαίρεστε ακόμα περισσότερο να ξεφυλλίζετε τον κατάλογό μας καθώς γνωρίζετε ότι μας βοηθάει να σώσουμε δέντρα!

Χαιρόμαστε που γιορτάζουμε την Ημέρα της Γης μαζί με εσάς και με τον νέο μας κατάλογο! Θα συνεχίσουμε πάντα να αναζητούμε νέους τρόπους για να αποφεύγουμε τη ρύπανση και τα περιττά απόβλητα, να διατηρούμε τη βιοποικιλότητα και να είμαστε περιβαλλοντικά υπεύθυνοι.

Ευτυχισμένη Ημέρα της Γης!

Πηγή : Oriflame