Η Δύναμη των Υδάτων

Έχετε νιώσει μία αίσθηση ηρεμίας όταν κοιτάζετε τη θάλασσα; Δεν το φαντάζεστε – ως βασικό στοιχείο της ζωής, ενστικτωδώς η ανοιχτή θάλασσα έχει τη δύναμη να μας κάνει να νιώσουμε μία γαλήνη όταν είμαστε κοντά της. Και η δύναμη του νερού δε σταματά εδώ – από την αναζωογονητική επίδραση των υδάτινων αρωμάτων του έως και τα ωφέλιμα για την επιδερμίδα συστατικά που εξάγονται από τη θάλασσα, καθώς και τον ουσιαστικό ρόλο στην ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, το νερό είναι ένα ισχυρό συστατικό και στα δικά σας προϊόντα ομορφιάς.

Ταξιδέψτε στη θάλασσα με ένα υδάτινο άρωμα
Τη δεκαετία του 90’ τα υδάτινα αρώματα κυρίευσαν τον χώρο των αρωμάτων – και από τότε συνεχίζουν και είναι ένα αγαπημένο trend. Με συνεχή παρουσία στα best seller παγκοσμίως, ρωτήσαμε τον αρωματοποιό Fabrice Pellegrin γιατί οι υδάτινες νότες είναι τόσο δημοφιλείς: «Η φρεσκάδα είναι πάντα ένα επιθυμητό εφέ στα αρώματα, και οι υδάτινες πτυχές παίζουν ένα σημαντικό μέρος στη δημιουργία αυτής της φρεσκάδας,» αναφέρει το Pellegrin. «Οι υδάτινες νότες είναι αναζωογονητικές και όταν κανείς τις μυρίζει νιώθει ενέργεια! Δίνουν επίσης μία αίσθηση καθαριότητας και αναζωογόνησης σαν να βγήκατε μόλις από το ντους». Βουτήξτε σε έναν νέο μαγευτικό υδάτινο κόσμο κάθε πρωί με τα Nordic Waters Eau de Parfums και ξεκινήστε την ημέρα σας με ενέργεια.

Ισχυρά θαλάσσια συστατικά
Τα προϊόντα ομορφιάς που περιέχουν συστατικά από τη θάλασσα χαρίζουν μια αίσθηση θεραπείας spa, ενώ παράλληλα διαθέτουν ισχυρές ιδιότητες περιποίησης επιδερμίδας. Μας αρέσει να ονομάζουμε τα συστατικά, “η δύναμη του ωκεανού”! Η σειρά Swedish Spa έχει δημιουργηθεί με εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών, συμπεριλαμβανομένου του Corallina Officinalis – το οποίο είναι γνωστό ότι βρίσκεται στα δροσερά νερά κοντά στις σουηδικές ακτές. Αυτό το ασβεστούχο κόκκινο φύκι προσφέρει αναζωογονητικά οφέλη σε αυτή τη θρεπτική σειρά περιποίησης σώματος. Προσφέρετε στην επιδερμίδα σας μια θεραπεία spa στο σπίτι με το απόλυτο δίδυμο φροντίδας σώματος: Κάντε απολέπιση με το Scrub Σώματος Salt Crystals (με κρυστάλλους αλατιού και κελύφη αμυγδάλου) και στη συνέχεια ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με το πλούσιο Body Butter Whipped Waves. Η επιδερμίδα σας θα σας ευγνωμονεί.

Αυξήστε την ενυδάτωση στη ρουτίνα ομορφιάς σας
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να πίνουμε νερό, γνωρίζατε όμως επίσης ότι τα επίπεδα υγρασίας στον οργανισμό σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της απόδοσης του σώματός σας – και της όψης της επιδερμίδας σας. «Το ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένων όλων των κυττάρων του, αποτελείται από περίπου 60% νερό, καθιστώντας το ως το κύριο συστατικό του σώματος. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να ενυδατώνετε τακτικά τον οργανισμό σας ώστε να διασφαλίζετε ότι το σώμα σας αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα», εξηγεί η Marlene Norlander, Oriflame’s Registered Dietitian and Senior Global Wellness Trainer. «Η έλλειψη υγρών είναι το μόνο πράγμα που θα μειώσει γρήγορα την απόδοσή σας και η ανεπαρκής ενυδάτωση μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ επιβαρύνει τη συνολική κατάσταση της ευεξίας σας».

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 ΚΕΙΜΕΝΟ: CLAIRE ALLANSON