Θα αγαπήσετε την σειρά Love Nature ακόμα περισσότερο..

3 ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΣΕΙΡΑ LOVE NATURE ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ

Η βιωσιμότητα ήταν πάντα σημαντική για εμάς. Το να αντλούμε έμπνευση από τη φύση και να σεβόμαστε το περιβάλλον είναι η βάση της φιλοσοφίας μας. Ζητήσαμε λοιπόν από τη Σύμβουλο Βιωσιμότητας, Dr. Natasha Williams O’Hanlon, να μας πει περισσότερα για τους τρεις τρόπους με τους οποίους η σειρά Love Nature φροντίζει το περιβάλλον και βοηθά τους Ωκεανούς μας.
1. ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟΙ
Με την ανανεωμένη σειρά Love Nature δείχνουμε το σεβασμό μας στη φύση, και συγκεκριμένα στο νερό, μειώνοντας την επίπτωση στο περιβάλλον από το προϊόντα που χρησιμοποιούνται με νερό. Ως πρώτη βελτίωση κάναμε Βιοδιασπώμενες όλες τις συνθέσεις που χρησιμοποιούνται με νερό. Αυτό σημαίνει ότι διασπώνται φυσικά κα δεν έχουν αρνητική επίπτωση στο υδάτινο περιβάλλον.

 

2. ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικής προέλευσης κόκκους όπως χαλαζία, σπόρους φράουλας και κέλυφος αμυγδάλου στα προϊόντα απολέπισης της σειράς Love Nature. Αυτά είναι είτε από ορυκτά και επιστρέφουν εκεί από όπου ήρθαν ή φυτικά και διασπώνται φυσικά.

 

3. ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ
Ενώ οι Σιλικόνες προσφέρουν απαλότητα στα μαλλιά, είναι συνθετικές και δύσκολο να διασπαστούν από το περιβάλλον. επιπλέον, οι σιλικόνες συσσωρεύονται και μπορούν να καταλήξουν στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα. Συνεπώς, πήραμε την απόφαση να κάνουμε όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών χωρίς σιλικόνη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΕΙΜΕΝΟ: JEANETTE OLSSON, DR. NATASHA WILLIAMS O’HANLON ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES