Ιστορίες Αρωμάτων: Απόδραση? Ναι!

Σταματήστε ότι κάνετε. Πάρτε το παλτό σας. Και φύγετε. Καλο δεν ακούγεται; Ολοι αγαπάμε λίγο αυθορμητισμό. Είναι η ουσία μίας συναρπαστικής ζωής, και του νέου μας αρώματος.


Που στον κόσμο; Παντού.
Ακόμα και αν δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να κάνετε βόλτες στα λιβάδια της Γαλλίας, ίσως έχετε ανακαλύψει ένα άρωμα που είναι το αμέσως καλύτερο. Είναι η ουσία των ταξιδιών. Η ουσία της περιπέτειας και του ρομαντισμού, και όπως ένα τζίνι, μπορεί να ζει σε ένα μπουκάλι.
Ο κόσμος σε ένα μπουκάλι. Αυτή ήταν η φιλοδοξία των ανερχόμενων αρωματοποιών – Fanny Baal και Caroline Dumur – κατά την δημιουργία των νέων αρωμάτων, Born to Fly. Η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή οροφή και οδηγείς ελεύθερα με κατεύθυνση στι άγνωστο. Αυτή τη συναισθηματική ένταση αναζητούσαν. Και αυτή την ένταση εκφράζουν τα αρώματά τους.
Ένα επιτυχημένο άρωμα «σε πάει εκεί». Σε ένα δευτερόλεπτο. Και με νότες από Ιαπωνικό αχλάδι Nashi, Νέκταρ Αγαύης από το Μεξικό και το άρωμα της θάλασσας της Μαγαδασκάρης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα μάτια σας και είστε εκεί.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019
 ΚΕΙΜΕΝΟ: JORDAN NEWHOUSE