Λαμπερό δέρμα την ημέρα του γάμου σας.

Λαμπερό δέρμα την ημέρα του γάμου

Κάθε νύφη πρέπει να αισθάνεται όμορφη την ημέρα του γάμου της, αλλά μερικές φορές τα θέματα της επιδερμίδας, όπως η ακμή ή η ερυθρότητα, δεν μας αφήνουν να να δούμε τον πιο εντυπωσιακό εαυτό μας. Ευτυχώς, έχουμε τις θεραπείες για τα πιο δύσκολα θέματα του δέρματος σας, έτσι ώστε  να σταματήσετε να ανησυχείτε και να αρχίσετε να εστιάζετε σε αυτή τη μοναδική ημέρα. Είτε έχετε έξι μήνες ή μόνο μια εβδομάδα, εδώ είναι η λύση για λαμπερή επιδερμίδα.

Ακμή

Ξεκινώντας τουλάχιστον δύο μήνες πριν, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν καθαρισμού και απολέπισης με Σαλικυλικό Οξύ, που αναγνωρίζει και στοχεύει στα βακτήρια και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή με λιγότερες ατέλειες και χωρίς γυαλάδα. Όπως το Gel καθαρισμού και απολέπισης Pure Skin για βαθύ καθαρισμό με φυσικά εκχυλίσματα Ροδιού . Στοχεύει και προλαμβάνει τα μαύρα στίγματα με απολεπιστικούς κόκκους φυσικής προέλευσης που αποφράζουν τους πόρους. Δερματολογικά ελεγμένο. Χρησιμοποιήστε 1–2 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά χρειάζεται.

Γρήγορη επιδιόρθωση
Τρίψτε ένα κύβο πάγου πάνω από το σημείο του προβλήματος για να μειώσετε το πρήξιμο, στη συνέχεια εφαρμόστε κονσίλερ για κάλυψη. Δείξτε το καλύτερό σας πρόσωπο με το concealer kit. Καλύπτει και διορθώνει με δύο κρεμώδη concealers που προσφέρουν πλήρη κάλυψη, σε αποχρώσεις που ταιριάζουν άψογα με την επιδερμίδα σας και σταθεροποιεί το αποτέλεσμα με μία πούδρα. Με φυτικό έλαιο που θρέφει την επιδερμίδα και καταπραΰνει τα σπυράκια.

Ξηρότητα

Κάθε πρωί και βράδυ, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα , όπως το Ανάλαφρο Αντιρυτιδικό Κρεμώδες  Τζελ Ημέρας NovAge Ecollagen, που απαλύνει και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και αναζωογονεί τον τόνο της με την πάροδο του χρόνου. Στη συνέχεια, μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό προϊόν.

Γρήγορη επιδιόρθωση
Χρησιμοποιήστε τη μάσκα αργίλου βαθιάς δράσης με φυσικά εκχυλίσματα Papaya και Detect Technology με Σαλικυλικό Οξύ που καθαρίζει από τα σπυράκια και απομακρύνει τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Από την πρώτη εφαρμογή δρα καθαρίζοντας τους πόρους και χαρίζει πιο καθαρή επιδερμίδα με ματ όψη.

Σκούρες κηλίδες

Τρεις μήνες πριν το γάμο χρησιμοποιήστε την Κρέμα Ημέρας NovAge Bright Sublime, μειώνει αποτελεσματικά την όψη των σκούρων κηλίδων και την υπερμελάγχρωση. Με SPF 20 που προστατεύει από τις φθορές που προκαλούνται από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση . Θα χρειαστείτε επίσης ημερήσιο αντιηλιακό ευρέος φάσματος με SPF 30 ή υψηλότερο. Ο ήλιος κάνει πιο έντονα τα σημάδια και μπορεί να αναιρέσει οποιαδήποτε πρόοδο έχετε επιτύχει.

Γρήγορη επιδιόρθωση
Οι σκούρες κηλίδες  μπορούν να πάρουν μήνες για να εξασθενίσουν, αλλά οι μάσκες με βιταμίνη-C φωτίζουν το δέρμα πολύ γρήγορα.

Μεγάλους Πόρους

Αν και δεν μπορείτε να συρρικνώσετε τους πόρους, η απολέπιση εβδομαδιαίως  τους κάνει να φαίνονται μικρότερους . Δοκιμάστε το  NovAge Pore and Line Perfector  το οποίο μειώνει άμεσα την όψη των πόρων και των λεπτών γραμμών και σας χαρίζει πιο νεανική, πιο λεία και αψεγάδιαστη όψη στη στιγμή, με την ειδικά σχεδιασμένη Τεχνολογία Opt-blurring. Αυτή η μοναδική φόρμουλα γλιστρά άνετα στην επιδερμίδα χαρίζοντας απαλή υφή και τέλειο ματ τελείωμα.

Γρήγορη επιδιόρθωση
Δοκιμάστε μια Αποτοξινωτική μάσκα για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Ευαισθησία

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα σας είναι απαλλαγμένα από άρωμα και υποαλλεργικά. Μας αρέσει το απίστευτο απλό Γαλάκτωμα Καθαρισμού Ecobeauty εμπλουτισμένο με Οργανικό Έλαιο από Σπόρους Ηλιοτρόπιου και καταπραϋντικό Οργανικό Νερό από Κενταύριο που προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και φροντισμένη. Ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών. Χωρίς Parabens.Εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος, ο καπνός και η ρύπανση μπορούν να ευαισθητοποιήσουν το δέρμα επίσης, οπότε το καλύτερο είναι να εφαρμόστε έναν αντιοξειδωτικό ορό για να το προστατεύσετε, όπως το Serum NovAge Ecollagen.

Γρήγορη επιδιόρθωση
Χαλαρώστε το δέρμα σας με μια μαλακτική μάσκα που περιέχει αγγούρι, αλόη βέρα ή χαμομήλι, όπως η μάσκα Μάσκα Προσώπου με Εκχυλίσματα Αγγουριού.