Ομορφιά από τη φύση

Όταν μιλάμε για την περιποίηση της επιδερμίδας και το να της χαρίζουμε λίγη αγάπη για να την αναζωογονήσουμε και να της δώσουμε φρεσκάδα, ζωντάνια και επιπλέον ομορφιά, δεν υπάρχουν καλύτερα προϊόντα από εκείνα που περιέχουν φυσικά συστατικά. Κάνουν θαύματα στην επιδιόρθωση της φθοράς που έχει προέλθει από το περιβάλλον. Σας παρουσιάζουμε μερικά απίθανα προϊόντα ομορφιάς από τη φύση που θα απαντήσουν στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

#1 Προστατευτική Κρέμα Χεριών για το Κρύο με Κερί Μέλισσας & Έλαιο Αμυγδάλου Love Nature
Εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και έλαιο αμυγδάλου, αυτή η κρέμα για το κρύο θα επαναφέρει την χαμένη υγρασία στα χέρια σας και θα εμπλουτίσει την επιδερμίδα σας με την ενέργεια που χρειάζεται. Το Κερί Μέλισσας είναι ένα φυσικό ενυδατικό και ενδυναμώνει το φράγμα προστασίας της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό με το έλαιο αμυγδάλου διατηρεί τα χέρια σας απαλά και λεία. Η σειρά διαθέτει επιπλέον κρέμα προσώπου και balm για τα χείλη!

#2 2-σε-1 Σαμπουάν με Έλαιο Αβοκάντο & Χαμομήλι Love Nature
Το σαμπουάν αυτό έχει τα σωστά συστατικά. Το έλαιο αβοκάντο θα απαλύνει τα μαλλιά σας και θα τους χαρίσει την απαραίτητη ενυδάτωση ενώ το χαμομήλι τα λειαίνει και τα ενυδατώνει.

#3 Σειρά Love Nature για Φροντίδα με Λάδι Ελιάς & Aloe Vera
Η Aloe Vera είναι ένα συστατικό με πολλά οφέλη, ενώ περιέχει και πρωτεΐνη και μεταλλικά στοιχεία. Το Λάδι Ελιάς, πλούσιο σε Βιταμίνη Ε, βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας και τονώνει το προστατευτικό φράγμα. Μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά τα οφέλη αυτών των δυο συστατικών με τη σειρά Love Nature για Φροντίδα με Λάδι Ελιάς & Aloe Vera.

#4 Απολεπιστικό Αφροντούς με Φράουλα & Lime Love Nature
Απολεπίστε την επιδερμίδα σας με σπόρους φράουλας και απαλλαγείτε από τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα με αυτό το αναζωογονητικό αφροντούς. Επιπλέον η σύνθεσή του είναι πλήρως βιοδιασπώμενη!

#5 Γαλάκτωμα Σώματος με Σησαμέλαιο & Μανόλια Love Nature
Χαρίστε την επιδερμίδα σας την ενυδάτωση και την απαλότητα που χρειάζεται με αυτό το γαλάκτωμα σώματος εμπλουτισμένο με σησαμέλαιο και εκχυλίσματα μανόλιας. Η σύνθεση σου κρεμοντούς είναι χωρίς σαπούνι και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία. Μετά το ντους, εφαρμόστε το γαλάκτωμα για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη, απαλή και όμορφα αρωματισμένη!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME