Ομορφιά στην Παραλία: Πώς να πετύχετε το Viral Mermaidcore Trend

Ομορφιά στην Παραλία: Πώς να πετύχετε το Viral Mermaidcore Trend
Το Mermaidcore είναι η τελευταία καλοκαιρινή τάση που κυριαρχεί στον κόσμο της ομορφιάς, και ήρθε η ώρα να την ακολουθήσετε κι εσείς. Με έναν συνδυασμό αιθέριας ομορφιάς και στοιχείων εμπνευσμένων από τον ωκεανό, ο οδηγός των 5 βημάτων μας, θα σας κάνει να δείχνετε και να αισθάνεστε σαν πραγματικές θεότητες της θάλασσας.

Από τα μανικιούρ εμπνευσμένα από την Barbie μέχρι το απαλό grunge μακιγιάζ της Wednesday, δεν είναι μυστικό ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επηρεάζουν σημαντικά τις επιλογές ομορφιάς μας. Η πιο πρόσφατη τάση; #Mermaidcore – μία τάση που κάνει θραύση μετά την κυκλοφορία της ταινίας The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα). Με beach waves στα μαλλιά, γυάλινη επιδερμίδα και ιριδίζουσα λάμψη, η mermaidcore τάση ήρθε για να μείνει!

Βήμα 1: Γυάλινη επιδερμίδα σαν γοργόνα
Το Mermaidcore θέλει φωτεινή, γυάλινη λάμψη που κάνει την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί. Παραλείψτε το βαρύ make-up και προτιμήστε μία ελαφριά ενυδατική κρέμα με χρώμα ή μία κρέμα BB για να εξισορροπήσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας και αναμείξτε με το Υγρό Highlighter Illuskin για να δημιουργήσετε ένα γυάλινο εφέ στα ζυγωματικά σας. Ολοκληρώστε το γοργονέ look σας με αδιάβροχη μάσκαρα για να βουτήξετε άνετα στο νερό και ένα ενυδατικό έλαιο χειλιών για wet look.

Βήμα 2: Glossy νύχια και μάτια με ιριδίζουσα λάμψη
Η glossy, υψηλής λάμψης εμφάνιση είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού! Αναδείξτε τα νύχια σας με παστέλ χρώματα ή glossy φινιρίσματα και πειραματιστείτε με μανικιούρ που μιμούνται τους κυματισμούς της θάλασσας. Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα, επιλέξτε ιριδίζουσες σκιές ματιών σε γαλάζιο, βεραμάν ή μωβ για ένα αιθέριο look.

Βήμα 3: Viral γοργονέ κυματισμοί
Για να πετύχετε τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά σας χωρίς κόπο, ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα spray που να περιέχει θαλασσινό αλάτι. Όμως, επειδή το θαλασσινό αλάτι μπορεί να είναι πολύ ξηρό, θυμηθείτε να φροντίσετε το τριχωτό της κεφαλής με το Προϊόν Απολέπισης για Καθαρισμό του Τριχωτού της Κεφαλής DUOLOGI. Θέλετε να τονίσετε περισσότερο τους γοργονέ κυματισμούς σας; Χρησιμοποιήστε μία πρέσα ή ένα ψαλίδι για μπούκλες! Ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα spray προστασίας από τη θερμότητα, χωρίστε τα σε τούφες και περιστρέψτε κάθε τούφα μακριά από το πρόσωπό σας, γύρω από τη συσκευή που επιλέξατε. Αλλάξτε φορά και ολοκληρώστε με λακ για έξτρα κράτημα.

Βήμα 4: Υδάτινα αρώματα εμπνευσμένα από τη θάλασσα
Το καλοκαιρινό σας άρωμα μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο mood, εμπνευσμένο από την παραλία. Επιλέξτε δροσερά αρώματα, spray σώματος και mist μαλλιών που έχουν υδάτινες νότες θαλασσινού αλατιού, με νότες καρύδας ή εσπεριδοειδών. Αρώματα όπως το Nordic Waters και το Wake Up Feel Good θα σας μεταφέρουν στη στιγμή στη θάλασσα και θα ενισχύσουν τη γοργονέ γοητεία σας.

Βήμα 5: Προϊόντα με SPF
Το Mermaidcore είναι μία διασκεδαστική τάση, αλλά η αντηλιακή προστασία είναι αδιαπραγμάτευτη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει προϊόντα με SPF στη ρουτίνα ομορφιάς σας για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες UV. Αναζητήστε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με SPF τουλάχιστον 30 και εφαρμόστε το γενναιόδωρα σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του σώματός σας. Επίσης, επιλέξτε προϊόντα ομορφιάς, όπως balm χειλιών, ενυδατικές κρέμες, ακόμη και spray μαλλιών που περιέχουν SPF για να προστατεύσετε τα χείλη, το πρόσωπο και τα κυματιστά μαλλιά σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2023 ΚΕΙΜΕΝΟ: VALERIA SOLONARI