Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας για το κρύο 

Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας για το κρύο 
Ο χειμώνας έρχεται με όμορφα πράγματα όπως ζεστά ρούχα και νύχτες με ζεστό τσάι όπως έχει και την επίδρασή του στην επιδερμίδα σας! Ο κρύος καιρός μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, κνησμό, κοκκινίλες και ξηρότητα στην επιδερμίδα σας. Δώστε στην επιδερμίδα σας την επιπλέον φροντίδα που της χρειάζεται και βοηθήστε τη να διατηρήσει την υγεία της.

Κρέμα για το κρύο
Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας για τον κρύο αέρα και τον ξηρό εσωτερικό αέρα χρησιμοποιώντας μία πλούσια, θρεπτική κρέμα που αποκαθιστά και προστατεύει την επιδερμίδα σας. Αναζητήστε κρέμες πλούσιες σε έλαια, shea butter, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε για να προλάβετε το ξεφλούδισμα και να κλειδώσετε την υγρασία!

Κάντε μικρότερης διάρκειας ντους
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες μας κάνουν να αναζητάμε ζεστά ντους και χαλαρωτικά μπάνια που διαρκούν, όμως γνωρίζατε ότι έτσι η επιδερμίδα ξηραίνεται; Η ζέστη από τα ζεστά ντους απομακρύνει την υγρασία της επιδερμίδας και μπορεί να σας προκαλέσει ξηρότητα. Για να το αποφύγετε, μειώστε τη διάρκεια των ντους και χρησιμοποιήστε χλιαρό αντί για ζεστό νερό και ολοκληρώστε με μία πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος.

Φορέστε γάντια
Ο κρύος αέρας μπορεί πραγματικά να επηρεάσει τα χέρια σας. Με το κρύο και το συνεχές πλύσιμο των χεριών για να αποφύγουμε τα μικρόβια, τα χέρια μπορούν εύκολα να χάσουν την υγρασία τους και η επιδερμίδα να γίνει ξηρή, να σπάει και να πονάει. Φορέστε τα γάντια σας αμέσως μόλις πέσει η θερμοκρασία και κάντε το συνήθεια μέχρι να περάσουν τα κρύα.

Αποφύγετε τον ζεστό, ξηρό αέρα
Δεν είναι μόνο ο κρύος αέρας που μπορεί να ερεθίσει και να ξηράνει την επιδερμίδα. Ο ζεστός εσωτερικός αέρας μπορεί να συμβάλει στην ξηρότητα και σε παθήσεις όπως έκζεμα και ροδόχρους ακμή. Αποφύγετε να ανεβάζετε τη θέρμανση πολύ και προτιμήστε πιο ζεστά ρούχα. Σκεφτείτε να επενδύσετε σε έναν αφυγραντήρα που ρυθμίζει την υγρασία της ατμόσφαιρας.

Λύση για τις κοκκινίλες
Εάν τα μέτρα πρόληψης δεν έχουν αποτέλεσμα, δοκιμάστε ένα προϊόν κατά των κοκκινίλων! Μία λύση για τις κοκκινίλες καταπραΰνει αμέσως την ερεθισμένη επιδερμίδα και βελτιώνει τον τόνο και την όψη της ενώ σταδιακά μειώνει τις κοκκινίλες. Επιπλέον, βοηθά στην ενίσχυση του φυσικού φράγματος της επιδερμίδας προλαμβάνοντας περαιτέρω απώλεια υγρασίας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: KIM GOLDEN-MALMGREN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME, ADOBE STOCK