Πως θα αποκτήσετε μια φυσική εμφάνιση "no make-up make-up" look.

Όσο και αν αγαπάμε το ολοκληρωμένο μακιγιάζ, μερικές φορές μια φυσική εμφάνιση επιδερμίδας, μας κάνει να νιώθουμε μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδαs.Το φυσικό μακιγιάζ αποτελεί τάση τόσο στις πασαρέλες όσο και στο Tik Tok, οπότε είμαστε εδώ για να δούμε πως θα αφυπνίσουμε την πολυπόθητη γυαλάδα με τα υβριδικά προϊόντα skincare και μακιγιάζ.

To “no make-up make-up” look
Η καθαρή, δροσερή και ανάλαφρη εμφάνιση έχει πάντα στυλ, αλλά τα τελευταία lockdown εκτόξευσαν στο TikTok αυτή την τάση και είμαστε εδώ γιαυτό! Όχι μόνο λατρεύουμε το πόσο αβίαστο δείχνει, αλλά και κάνοντας χρήση λιγότερων προϊόντων είναι καλύτερα για τον πλανήτη!

Το “no make-up make-up” στυλ είναι στο προσκήνιο εδώ και χρόνια, αλλά η τάση της εποχής είναι να δίνουμε έμφαση στη φυσική επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας μόνο μερικές πινελιές. Που σημαίνει πολύ ενυδάτωση, κάλυψη στις μικροατέλειες, εξισορρόπηση του τόνου της επιδερμίδας και πολύ λάμψη. Και φυσικά η καλή κατάσταση της επιδερμίδας αποτελεί το βασικότερο στοιχείο για κάθε επιλογή μακιγιάζ, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συγκεκριμένη τάση όπου αφήνουμε την επιδερμίδα να διατηρεί τα βασικά της χαρακτηριστικά!

Αποκτήστε το look με τα Waunt:

Μάσκα Ύπνου
Mην αποκοιμιέστε χωρίς μάσκα ύπνου! Αυτά τα μοναδικά προϊόντα σας χαρίζουν συνολικά πολύ περισσότερα από την κρέμα νύχτας σας γιατί έχουν σχεδιαστεί για να διατηρηθούν περισσότερο χρόνο στην επιδερμίδα σας προσφέροντας σας πολλά πλεονεκτήματα. Η Waunt Revive Me Daily Sleeping Mask απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα σας και αναδεικνύει τον τόνο της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απλώστε την πριν πέσετε στο κρεβάτι σας και ξυπνήστε με μία εμφάνιση δροσερή και λαμπερή. Πρώτο βήμα!

Βουτυρένιο Προϊόν Καθαρισμού 
Για να αποκτήσετε την εμφάνιση “no make-up make-up” και να έχετε την απαλά μεταξένια βάση που χρειάζεστε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι πόροι δεν είναι γεμάτοι ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ, και ότι η επιδερμίδα δεν είναι ξηρή και αφυδατωμένη. Όλοι ξέρουμε ότι κάποια γαλακτώματα ξηραίνουν την επιδερμίδα, όμως το Waunt Level Up Butter Cleanser είναι διαφορετικό! Είναι δημιουργημένο χωρίς επιφανειοδραστικές ουσίες (παράγοντες που χρησιμοποιούνται συχνά στα γαλακτώματα) που το κάνει ασυνήθιστα απαλό για την επιδερμίδα. Είναι ένα μεταξένιο, κρεμώδες βούτυρο με υφή που μετατρέπεται από balm σε έλαιο σε γαλάκτωμα, που κολλάει στις ρύπους και αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ ενώ καθαρίζει σε βάθος και τρέφει.

Στικ Ματιών
Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα concealer κάτω από τα μάτια σας, δοκιμάστε μία κρέμα ματιών λάμψης, με ματ πούδρα και μια μικρή δόση γυαλάδας που αντανακλά το φως και δείχνει την περιοχή των ματιών πιο φωτεινή. Παράλληλα ενυδατώνει την περιοχή των ματιών σας και σας χαρίζει μια πιο φυσική εμφάνιση!

Κρεμώδες Τονωτικό
Τώρα που η επιδερμίδα είναι καθαρή και έτοιμη, είναι η στιγμή για μία τεράστια δόση ενυδάτωσης! Χρησιμοποιήστε το Waunt Smooth Cheeks Liquid Toner Cream για απαλή ενυδάτωση και για να ανεβάσετε το επίπεδο υγρασίας της, να την ηρεμήσετε και να της χαρίσετε μια λάμψη φρεσκάδας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ρουτίνας αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υγρό Κρεμώδες Gel
Νομίζετε ότι τελειώσατε με την ενυδάτωση; Ξανασκεφτείτε το! Η τέλεια ενυδάτωση έχει να κάνει με τα διάφορα στρώματα, οπότε μία ενυδατική επάνω από την κρεμώδη λοσιόν σας είναι η σωστή επιλογή. Η Waunt Water Burst Dewy Gel Cream είναι ένα κρεμώδες gel, που σημαίνει ότι συγκρατεί τεράστιες ποσότητες υγρασίας και βοηθάει στην ακόμα μεγαλύτερη διατήρηση της και την βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σας!

Κρεμώδες Primer
Το κερασάκι στο “no make-up make-up” look σας, είναι να προσθέσετε μια νότα λάμψης, κάτι που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας απαλότητα, μ’ ένα ανάλαφρο τελείωμα και θα κάνει την εμφάνιση σας να μην έχει λιπαρότητα. Δείτε ένα προϊόν λάμψης που ενυδατώνει, μειώνει τη γυαλάδα και έχει μικρές λεπτομέρειες που λαμπυρίζουν. Το Waunt Woke Up Like This Skin Retoucher κάνει ακριβώς αυτό, καθώς μειώνει τις θαμπάδες και τις ατέλειες, ενώ αναδεικνύει την υφή της επιδερμίδας σας, ώστε αυτή να δείχνει τέλεια!

Πηγή : Oriflame – ΜΑΡΤΙΟΣ 2022 ΚΕΙΜΕΝΟ: ANDREA SIMONS