Πως θα ισιώσεις τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας στο σπίτι

Πως θα ισιώσεις τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας στο σπίτιΠως θα ισιώσεις τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας στο σπίτι

Τα ίσια μαλλιά φέτος είναι τάση και όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο. Το ίσιωμα όμως για να κρατήσει θέλει κομμωτήριο και πολλή ώρα… ή μήπως όχι; Σίγουρα, το ίσιωμα στο κομμωτήριο είναι σούπερ όμως ποιος σου είπε πως δεν μπορείς να το κάνεις και μόνη σου;

1. Ξέχνα την πετσέτα
Η πετσέτα δημιουργεί φριζάρισμα και ποια θέλει να φριζάρουν τα μαλλιά της. Ταμπονάρισε τα βρεγμένα μαλλιά σου με ένα παλιό t-shirt ή τύλιξε τα κιόλας αν θέλεις. Θα δεις τεράστια διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα και η ευκολία κατά το ίσιωμα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. (και εγώ δεν το πίστευα, αλλά έχει τεράστια διαφορά )

2. Προστατέψου
Για να έχεις όμορφα μαλλιά και κυρίως για να έχεις μαλλιά να ισιώνεις, πρέπει να τα προστατεύσεις από τη θερμότητα, που θα είναι πολλή. Θα το κάνεις βάζοντας ένα προϊόν προστασίας όσο είναι ακόμα βρεγμένα τα μαλλιά σου. Δοκίμασε το Leave in Spray Προστασίας κατά της Θερμότητας HairX

3. Στέγνωσε σαν να μην υπάρχει αύριο
Για το ίσιωμα σου θα χρησιμοποιήσεις σίδερο αλλά για να χρησιμοποιήσεις το σίδερο πρέπει να έχεις απόλυτα στεγνά μαλλιά. Πιο στεγνά μια από την έρημο. Πιο στεγνά και από παξιμάδια. Τόσο στεγνά! Αν δεν τα στεγνώσεις πολύ καλά τότε το σίδερο σε συνδυασμό με το νερό θα τα «ψήσει» όσο και αν έχεις προσπαθήσει να τα προστατέψεις. Αξίζει να επενδύσεις  σε ένα καλό σεσουάρ,  το οποίο στεγνώνει γρήγορα χωρίς να καταστρέφει τα μαλλιά.

4. Επένδυσε σε ένα καλό ισιωτικό
Ξέρουμε, είναι ακριβά και το budget σου ίσως να μην τα σηκώνει. Ωστόσο, αξίζει να κάνεις οικονομία και να επενδύσεις σε ένα καλό ισιωτικό γιατί και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα και δεν θα φθείρεις τα μαλλιά σου.

5. Μην ξεχνάς το χτένισμα
Πριν περάσεις το ισιωτικό από τις τούφες σου πρέπει κάθε φορά να τις χτενίζεις. Ναι, μία μία. Έτσι μόνο θα έχεις απόλυτα smooth αποτέλεσμα και ίσιωμα διαρκείας. Αξίζει τον χρόνο και τον κόπο.

6. Βάλε λακ στην βούρτσα
Όχι, δεν εννοώ να βάλεις λακ στη βούρτσα και να την κοιτάς, εννοώ να μην βάλεις λακ απευθείας στα μαλλιά σου. Ναι μεν θέλεις το κράτημα της λάκ αλλά δεν θέλεις άκαμπτα μαλλιά. Για να τους δώσεις κράτημα και κίνηση, ψέκασε τη βούρτσα σου και πέρνα τη από τα μαλλιά σου.

7. Η τελευταία «πινελιά»
Τέλος, για να δώσεις απίστευτη λάμψη και πραγματικά μεγάλη διάρκεια στο ίσιωμά σου, γύρνα το σεσουάρ στον κρύο αέρα και πέρνα το από τα μαλλιά σου για λίγα δευτερόλεπτα. Ο κρύος αέρας θα κλείσει ερμητικά τα λέπια της τρίχας και έτσι τα μαλλιά σου ούτε θα χαλάσουν, ούτε θα φριζάρουν και θα λάμπουν μοναδικά.