Πως να Αποκτήσετε μία Πρωινή Ρουτίνα που σας Κάνει Ευτυχισμένους.

Ξεκινώντας την ημέρα σας σωστά είναι το κλειδί για να νιώθετε και να δείχνετε ευτυχισμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάθετε 3 επιστημονικά αποδεδειγμένους τρόπους για να δημιουργήσετε μία πρωινή ρουτίνα που σας κάνει να νιώθετε υπέροχα.

1. Ξυπνήστε την Ίδια Ώρα Κάθε Πρωί!
Οι άνθρωποι είμαστε πλάσματα της συνήθειας, και βάζοντας κάθε μέρα το ξυπνητήρι την ίδια ώρα εκπαιδεύουμε το σώμα μας να ξεκουράζεται πιο σωστά. Είναι αλήθεια ότι νιώθουμε καλύτερα όταν κοιμόμαστε σωστά, έτσι δεν είναι; Σκεφτείτε το την επόμενη φορά που θα κλείσετε το ξυπνητήρι. Οι ειδικοί τεχνικοί ύπνου συστήνουν συχνά μία σταθερή ώρα ξυπνήματος, ώστε να αντιμετωπιστεί η αϋπνία διαφόρων μορφών, συμβουλή βασισμένη σε επιστημονική έρευνα.

Δεδομένου ότι πρέπει να ξεκινήσετε δουλειά ή σχολείο την ίδια ώρα κάθε μέρα, επιλέξτε μία ώρα που ταιριάζει και στις απαιτήσεις της ζωής σας αλλά συγχρόνως σας κάνει να νιώθετε καλά. Δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στις καθημερινές, πρέπει να ταιριάζει και στα σαββατοκύριακά σας. Γι’ αυτό επιλέξτε μία ώρα που σας εξυπηρετεί όλη την εβδομάδα, και δοκιμάστε το για ένα ή δύο μήνες. Καλά ξυπνητούρια!

2. Ένα Υγιεινό Πρωινό είναι το Κλειδί για μία Τέλεια Πρωινή Ρουτίνα!
Ένα καλό και υγιεινό πρωινό είναι το κλειδί για να ξεκινάτε την ημέρα σωστά. Όχι μόνο σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε μέχρι το επόμενο γεύμα σας, αλλά σας δίνει λίγο χρόνο να προγραμματίσετε ήρεμα την ημέρα σας. Για αυτό βάλτε στην άκρη το κινητό σας και αφιερώστε λίγο χρόνο στο γεύμα σας. Η Marlene Nordlander, Senior Global Wellness Trainer and Registered Dietitian, λέει:

«Θεωρώ ότι το πρωινό είναι το πιο απολαυστικό γεύμα της ημέρας! Με αυτό ξεκινάει η μέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έρευνες δείχνουν ότι το πρωινό γεύμα δρα θετικά στην εγκεφαλική λειτουργία ειδικότερα όταν απαιτείται προσοχή, συγκέντρωση και μνήμη. Ορισμένες έρευνες μάλιστα δείχνουν ότι η παράλειψη του πρωινού γεύματος σχετίζεται με την παχυσαρκία. Αλλά για να εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, καλό είναι να επιλέξετε ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Προτιμήστε αυγά, γαλακτοκομικά, φρούτα και μούρα και ψωμί ολικής άλεσης ή δημητριακά! Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο για όλους το πρωινό. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι πιο εύκολο να πιείτε το πρωινό σας. Επιλέξτε ένα smoothie με όλα τα απαραίτητα συστατικά όπως γαλακτοκομικά (ή εναλλακτικά φυτικό γάλα), φρούτα, σπόρους και ίσως και σκόνη πρωτεΐνης, όπως το αγαπημένο μας Μίγμα Πρωτεΐνης ή Ρόφημα Natural Balance Shake»

3. Βρείτε Χρόνο για το Μακιγιάζ σας!
Το πρωινό μακιγιάζ ως μέρος της πρωινής σας ρουτίνας, μπορεί να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αφού το πως δείχνουμε επηρεάζει και το πως νιώθουμε, φορώντας προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί για τέλειο αποτέλεσμα και εύκολη εφαρμογή, μπορεί να επηρεάσει ακόμη πιο θετικά το πρωινό σας. Το Make-up Giordani Gold Pure Úforia με SPF 35+ δεν είναι μόνο υπέροχο στην εφαρμογή με τέλεια κρυστάλλινη λάμψη, αλλά περιέχει το Harmony Essence. Είναι μία τεχνολογία προηγμένης υφής, σχεδιασμένη από επιστήμονες για να προάγει το αίσθημα της ευτυχίας κατά την εφαρμογή. Επιπλέον, με το SPF, θα νιώθετε ήρεμες γνωρίζοντας ότι η επιδερμίδα σας είναι και προστατευμένη από τον ήλιο.

3 super εύκολοι τρόποι για να κάνετε τα πρωινά σας πιο χαρούμενα, και με την απόδειξη της επιστήμης!

Πηγή : Oriflame