Πως να επιλέξετε γυαλιά ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο καυτό αξεσουάρ για όλο το χρόνο που εκφράζει την προσωπικότητά σας ή απογειώνει την εμφάνισή σας. Όποιο σχήμα και αν έχει το πρόσωπό σας, στρογγυλό, οβάλ, καρδιάς ή τετράγωνο – σας βοηθάμε να βρείτε το καλύτερο στυλ για εσάς!

1. Σχήμα προσώπου : Οβάλ
Εάν έχετε οβάλ πρόσωπο, τα χαρακτηριστικά σας είναι σχετικά ισορροπημένα με κάπως πιο πλατιά ζυγωματικά και πιο στενό σαγόνι. Σκεφτείτε την Julianne Moore ή την Kate Middleton. Είστε τυχερές γιατί σας ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ! Απλώς ταιριάξτε το μέγεθος και τις αναλογίες με το περίγραμμα του προσώπου σας. Τα καλύτερα στυλ για εσάς είναι: Τετράγωνα, Γατίσια, Aviator και Wayfarer.

2. Σχήμα προσώπου : Στρογγυλό
Ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται – ένα απαλό, στρογγυλό σχήμα όπου το πλάτος και το μήκος είναι σχεδόν ίσα. Είστε σαν την Beyoncé και τη Michelle Williams. Τα καλύτερα σχέδια για εσάς είναι εκείνα με γωνίες που τονίζουν τα ζυγωματικά σας: Τετράγωνα, Γατίσια ή Wayfarer.

3. Σχήμα προσώπου : Τετράγωνο
Εάν το πρόσωπό σας έχει τετράγωνες γραμμές με εξίσου πλατιά ζυγωματικά, μέτωπο και σαγόνι τότε έχετε τετράγωνο πρόσωπο. Οι μούσες σας είναι η Rihanna και η Natalie Portman. Τα σχήματα που ξεπερνούν το πιο πλατύ σημείο του προσώπου σας είναι τα καλύτερα καθώς θα δώσουν μια πιο στρογγυλή αίσθηση στο πρόσωπό σας. Τα καλύτερα σχέδια για εσάς είναι: Τετράγωνα ή Γατίσια.

4. Σχήμα προσώπου : Καρδιά
Κοιτάξτε το πρόσωπό σας και νιώστε την αγάπη! Το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς έχει πλατύ μέτωπο και ζυγωματικά που καταλήγουν σε μυτερό σαγόνι. Σκεφτείτε την Reese Witherspoon και την Scarlet Johansson. Τα στυλ που μοιάζουν στο σχήμα του προσώπου σας, σας ταιριάζουν περισσότερο: Γατίσια, Aviator ή Wayfarer.

ΜΑΪΟΣ 2018