Πως να κάνετε το ξύρισμα παιχνιδάκι?

Για εκατομμύρια άντρες, το ξύρισμα είναι δεύτερη φύση. Έχετε όμως σκεφτεί ποτέ εάν το κάνετε σωστά, ή εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιώσετε την τεχνική σας και να προστατέψετε την επιδερμίδα σας στην πορεία; Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα.

Οι επιπτώσεις του ξυρίσματος στην επιδερμίδα
Καταρχάς είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι το ξύρισμα είναι επίπονο για την επιδερμίδα. Αν και η ανδρική επιδερμίδα, που είναι πλούσια σε τεστοστερόνη, είναι πιο ανθεκτική και πιο σκληρή σε σχέση με τη γυναικεία, η ενέργεια του ξυρίσματος μπορεί να την επηρεάσει. Και για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα, πολλοί άντρες ξυρίζονται κάθε μέρα! Χωρίς το απαραίτητο μαλακτικό που θα απαλύνει τη διαδικασία, το ξύρισμα βλάπτει τα κύτταρα της επιδερμίδας και προκαλεί φθορά στο φυσικό της φράγμα. Αυτό μπορεί να απομακρύνει την υγρασία της επιδερμίδας και να την κάνει να φαίνεται ξηρή και κουρασμένη. Ακριβώς αυτό που θέλετε να αποφύγετε!

Καθαρισμός Πρώτα – Χωρίς Δικαιολογίες!
Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, όμως όταν ξυρίζεστε, το να μην καθαρίζετε πρώτα την επιδερμίδα σας είναι συνταγή αποτυχίας. Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος καθώς βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και λειαίνει την επιδερμίδα πριν το ξύρισμα. Κατά τη διαδικασία αυτή, ελευθερώνονται και γυρισμένες τρίχες. Εάν χρησιμοποιείτε ένα ποιοτικό προϊόν καθαρισμού όπως το Προϊόν Καθαρισμού & Απολέπισης Προσώπου NovAge Men απολαμβάνετε παράλληλα τα ενυδατικά του οφέλη που ενυδατώνουν και απαλύνουν τις τρίχες και ξυρίζονται πιο εύκολα. Επιπλέον η επιδερμίδα γίνεται πιο εύπλαστη και αντιμετωπίζει καλύτερα το ξύρισμα.

Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα κοφτερό ξυράφι
Για κάποιο λόγο οι λεπίδες είναι από τα πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο της περιποίησης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε την ίδια συνέχεια μέχρι να χαλάσει τελείως. Οι φθαρμένες ρυτίδες έχουν την τάση να τραβάνε τις τρίχες αντί να τις κόβουν. Έτσι, ερεθίζεται η επιδερμίδα και μπορεί να μολυνθεί. Διασφαλίστε λοιπόν ότι η λεπίδα σας είναι καινούρια και αντικαταστήσετε μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια φθοράς. Επιπλέον, φροντίστε να τη διατηρείτε καθαρή ξεπλένοντάς τη με ζεστό νερό κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε ξύρισμα.

Δώστε σημασία στο μετά!
Κάνατε καθαρισμό, ξυριστήκατε και τέλος, σωστά; Λάθος! Η περιποίηση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα είναι εξίσου σημαντική με την προετοιμασία. Το Καταπραϋντικό Gel για Μετά το Ξύρισμα NovAge Men είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας μετά το ξύρισμα καθώς αντιμετωπίζει την ξηρότητα και επιταχύνει την διαδικασία ανάπλασης του φυσικού της φράγματος. Είναι επιπλέον μία τέλεια λύση εάν αφήνετε γένια καθώς διατηρεί την τρίχα απαλή και ενυδατωμένη.

Τώρα το μόνο που μένει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Men και να αντιμετωπίσετε την ημέρα σας γνωρίζοντας ότι η επιδερμίδα σας είναι φρέσκια, υγιής και προστατευμένη!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019