Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Προϊόν Καθαρισμού

Η επιδερμίδα με υγιή όψη ξεκινά από τον σωστό καθαρισμό. Για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του σωστού προϊόντος καθαρισμού, σας παρουσιάζουμε επιλογές από τα αγαπημένα μας Optimals. Τώρα, μπορείτε να επικεντρωθείτε στα οφέλη τους που αγαπούν την επιδερμίδα και να είστε σίγουροι ότι το πρόσωπό σας θα είναι πάντα περιποιημένο.

Ο καθαρισμός είναι κίνηση φροντίδας. Και παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας του φυσικού φράγματος προστασίας της επιδερμίδας επειδή δημιουργεί μία φρέσκια βάση, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα σας να απορροφήσει τα δραστικά συστατικά που ακολουθούν στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης ρουτίνας περιποίησής της. Στο ξεκίνημα και το τέλος κάθε ημέρας – ο καθαρισμός είναι το ευχάριστο πρώτο βήμα που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας όλα τα καλά που της αξίζουν.

Αν και ο καθαρισμός εξυπηρετεί έναν κοινό σκοπό, δεν είναι όλα τα προϊόντα καθαρισμού το ίδιο. Και επειδή κανείς μας δεν είναι ίδιος με τον άλλον, και καμία μέρα ίδια με την επόμενη, οι ανάγκες και ο τρόπος περιποίησης της επιδερμίδας μας διαφέρουν επίσης. Τα Optimals προσφέρουν ποικιλία προϊόντων καθαρισμού και τόνωσης δημιουργημένα με θρεπτικά στοιχεία που προσφέρουν πληθώρα οφελών ώστε να μπορείτε να κάνετε τον καθαρισμός σας εξατομικευμένο. Διαβάστε πώς θα βρείτε το πιο κατάλληλο για εσάς προϊόν:

Για φραγμένους πόρους
Σας απασχολούν οι κοκκινίλες και τα σπυράκια; Ή μήπως η ζωή στην πόλη στρεσάρει την επιδερμίδα σας και φράσσει τους πόρους; Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ανάγκες χρειάζονται ένα προϊόν καθαρισμού με απολεπιστικές ιδιότητες, για να αναζωογονήσει και να ανανεώσει την επιδερμίδα σας.

Η απολέπιση ενισχύει την παραγωγή κυττάρων, βοηθά στον καθαρισμό των πόρων και απομακρύνει τους ρύπους. Εάν αυτό ακούγεται σαν κάτι που χρειάζεστε, δοκιμάστε το Προϊόν Καθαρισμού Πολλαπλής Δράσης Optimals Urban Guard 3D. Αυτό το 3-σε-1 πολλαπλής δράσης προϊόν δρα ως καθαριστικό, απολεπιστικό και μάσκα. Είναι δημιουργημένο με σαλικυλικό οξύ για να χαρίσει στην επιδερμίδα σας βαθύ και απαλό καθαρισμό. Επιπλέον τα φυσικά απολεπιστικά συστατικά του όπως το Blueberry Crush βοηθούν στην απομάκρυνση των ρύπων και την αναζωογόνηση της θαμπής επιδερμίδας.

Κύρια οφέλη: απολεπίζει απαλά απομακρύοντας τους ρύπους, καθαρίζει σε βάθος και αναζωογονεί την επιδερμίδα
Αίσθηση σύνθεσης: κρεμώδης άργιλος με φυσικούς απολεπιστικούς κόκκους

Εάν αναζητάτε βαθύ καθαρισμό
Θέλετε ένα προϊόν καθαρισμού που καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους και το μακιγιάζ όμως δεν αφήνει την επιδερμίδα σας με αίσθηση ξηρότητας μετά; Ένα προϊόν καθαρισμού αφρού μάλλον είναι το καλύτερο για εσάς. Ιδιαίτερα εάν έχει μικτή επιδερμίδα που μερικές μέρες την αισθάνεστε λιπαρή και άλλες ξηρή.

Ένα αφρώδες προϊόν καθαρισμού προσώπου λειτουργεί καλά για την επιδερμίδα που είναι συγχρόνως ξηρή και λιπαρή – κάτι που συχνά συμβαίνει στη ζώνη Τ (το μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι), όπου περίσσιο σμήγμα και οι καθημερινοί ρύποι συγκεντρώνονται.

Εδώ μπορεί να βοηθήσει το Gel Βαθύ Καθαρισμού Optimals. Αυτό το προϊόν που μετατρέπεται από gel σε αφρό περιέχει κόκκους που απελευθερώνουν έλαια και αφήνουν την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη, αλλά όχι ξηρή, και περιέχει θρεπτικά στοιχεία που περιλαμβάνουν οξέα φρούτων και Βιταμίνη C από φράουλες και που βοηθούν στη λείανση και τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Ένα ακόμα προνόμιο; Η Βιταμίνη C είναι ένα γνωστό συστατικό που τονώνει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Κύρια Οφέλη: βαθύς καθαρισμός, αίσθηση αναζωογόνησης χωρίς ξηρότητα
Αίσθηση σύνθεσης: σαν gel, που μετατρέπεται σε αφρό κατά την επαφή με το νερό

Εάν αναζητάτε απαλότητα
Ονειρεύεστε απαλή, λεία, καθαρή όψη; Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η επιδερμίδα σας είναι ξηρή και μερικές φορές ξεφλουδίζει ή έχετε κνησμό; Σας προτείνουμε το Κρεμώδες Προϊόν Καθαρισμού Optimals, δημιουργημένο με Φλαβονοειδή από Άγριο Πανσέ που καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Έχει πολυτελή, απαλή υφή που απαλύνει και καθαρίζει τη θαμπή επιδερμίδα κάνοντάς το ιδανικό για την επιδερμίδα που αντιμετωπίζει τη γήρανση ή εάν σας απασχολεί η υπερμελάγχρωση.

Κύρια οφέλη: καθαρίζει τη θαμπή επιδερμίδα αποκαλύπτοντας πιο ομοιόμορφη και φωτεινή όψη
Αίσθηση σύνθεσης: μεταξένια, απαλή

Εάν θέλετε Ενυδάτωση
Για την αφυδατωμένη επιδερμίδα, το πρόβλημα είναι η κατακράτηση του νερού. Εάν αντιμετωπίζετε ξηρότητα και θαμπάδα αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας είναι πολλή ενυδάτωση και υγρασία. Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνουμε να προσθέσετε ένα ακόμα βήμα αμέσως μετά τον καθαρισμό. Δοκιμάστε ένα μαλακτικό προϊόν τόνωσης. Η Καταπραϋντική Τονωντική Λοσιόν Optimals είναι δημιουργημένη με βιταμίνες Β3 και Β5 από Βρώμη που είναι διάσημη για τις ενυδατικές της ιδιότητες – και ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Κύρια οφέλη: καταπραΰνει, απαλύνει, εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, θρέφει και τονώνει την καθαρή επιδερμίδα
Αίσθηση σύνθεσης: ανάλαφρη, αναζωογονητική

Εάν θέλετε ένα προϊόν που δε χρειάζεται ξέβγαλμα
Σας αρέσει η ιδέα ενός προϊόντος που δε χρειάζεται τρίψιμο ή ξέβγαλμα; Τότε θα αγαπήσετε το Καταπραϋντικό Νερό Micellar Optimals. Είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας, με 3-σε-1 οφέλη που περιλαμβάνουν την αφαίρεση του μακιγιάζ ενώ παράλληλα καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας. Αυτή η σύνθεση δεν περιέχει αλκοόλ και είναι αρκετά ήπια ώστε να τη χρησιμοποιήστε σε όλο σας το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των ματιών και των χειλιών. Περιέχει Ουρσολικό Οξύ από Ρέικι που βοηθά στην άνεση και καταπράυνση της επιδερμίδας. Ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας, κάνοντάς το ένα απίθανο προϊόν καθαρισμού για όλους. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά εφαρμόστε το σε ένα βαμβάκι και περάστε το σε όλο το πρόσωπό σας.

Κύρια οφέλη: καθαρίζει ήπια και απομακρύνει το μακιγιάζ, παράλληλα καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα
Αίσθηση σύνθεσης: ανάλαφρη, αναζωογονητική

ΠΗΓΗ : ORIFLAME – ΜΑΪΟΣ 2021