Συστατικά προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας που λατρεύουμε

Τη στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι η σωστή περιποίηση επιδερμίδας είναι πολλά περισσότερα από τον απλό καθαρισμό και την ενυδάτωση, ένας νέος κόσμος προϊόντων ανοίγει μπροστά μας. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να βγάλουμε άκρη με την πληθώρα των διαθέσιμων συστατικών. Σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας απαραίτητα!

ΠΕΠΤΙΔΙΑ 
Τα πεπτίδια μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου την επιδερμίδας. Αποτελούνται από αμινοξέα, που είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών – στην ουσία το συστατικό της επιδερμίδας! Τα πεπτίδια περιέχονται συχνά στα αντιγηραντικά προϊόντα και αποτελούν επιλογή όταν θέλουμε να λειάνουμε ρυτίδες και να διατηρήσουμε την νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας. Θα τα βρείτε στο Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ecollange Wrinkle Power.

AHA – ALPHA ΥΔΡΟΞΥ ΟΞΥ 
Τα Alpha Υδροξύ Οξέα είναι χημικά απολεπιστικά που βρίσκονται φυσικά σε πράγματα όπως τα φρούτα και το γάλα. Βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αποκαλύπτοντας την φρέσκια επιδερμίδα που κρύβεται κάτω από αυτά. Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη τους στο Προϊόν Απολέπισης Επιδερμίδας NovAge.

ΝΙΑΚΙΝΑΜΙΔΗ 
Η νιακιναμίδη είναι η ενεργή μορφή της βιταμίνης Β3. Περιέχεται συχνά σε serum και μάσκες και μπορεί να βοηθήσει στην μείωση των κοκκινίλων, στην ενδυνάμωση του φυσικού φράγματος της επιδερμίδας και στη μείωση της παραγωγής μελανίνης, που σημαίνει ότι βοηθά επίσης στην μείωση της υπερμελάγχρωσης. Θα τη βρείτε στην Θεραπεία Κατά της Ερυθρότητας NovAge.

BHA – BETA ΥΔΡΟΞΥ ΟΞΥ 
Τα Beta Υδροξύ Οξέα είναι χημικά απολεπιστικά. Το πιο γνωστό ΒΗΑ είναι το σαλικυλικό οξύ. Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, προλαμβάνει τα μαυράκια, καθαρίζει τους πόρους και βελτιώνει την υφή και την ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Καθαρίζει εσωτερικά τους πόρους (σε αντίθεση με το ΑΗΑ που η δράση του είναι κυρίως επιφανειακή) και έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Θα βρείτε αυτό το συστατικό στο Προϊόν Απολέπισης Επιδερμίδας NovAge.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C  
Μπορεί να την γνωρίζετε ως την θεραπεία για κάθε χειμερινή αδιαθεσία, είναι όμως υπέροχη και για την επιδερμίδα. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στα φρούτα και τα λαχανικά και χρησιμοποιείται στην περιποίηση επιδερμίδας για να χαρίσει λάμψη και να μειώσει τις σκούρες κηλίδες και τα σημάδια γήρανσης. Η Μάσκα NovAge είναι εμπλουτισμένη με την βιταμίνη αυτή.

ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ 
Το Γλυκολικό Οξύ είναι ένα ΑΗΑ, και αυτό που το κάνει τόσο ενδιαφέρον είναι ότι όχι μόνο απολεπίζει για να λειάνει τις λεπτές γραμμές και την ανομοιόμορφη υφή αλλά και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το Γλυκολικό Οξύ είναι ένα από τα συστατικά της Προηγμένης Θεραπείας Ανανέωσης της Επιδερμίδας NovAge.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 
Εάν δεν έχετε ακούσει το Υαλουρονικό Οξύ μέχρι τώρα, χάνετε την ευκαιρία για πολύ καλή ενυδάτωση. Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας και μπορεί να διατηρήσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Όταν το εφαρμόζετε στην επιδερμίδα σας θα την αισθάνεστε ενυδατωμένη και φρέσκια. Θα το βρείτε στο Serum Ecollagen Wrinkle Power.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME