Τα καλύτερα αρώματα για την αρχή του Φθινοπώρου

Τα καλύτερα αρώματα για την αρχή του Φθινοπώρου

Οι ανάλαφρες οσμές του καλοκαιριού έρχονται να αντικατασταθούν σιγά σιγά από ζεστά αρώματα που ταιριάζουν στην νέα εποχή. Υπάρχουν πολλές επιλογές, από φρουτώδη αρώματα μέχρι ξυλώδη και έντονα, κάτι για κάθε γούστο, κάθε περίσταση και κάθε προϋπολογισμό.

Για εκείνη

Volare Eau de Parfum
Ένας αποκλειστικός συνδυασμός από φύλλα βιολέτας, παιωνία, ροδοπέταλα και πραλίνα που μαζί δημιουργούν μια αναζωογονητική αρωματική έκρηξη που ανανεώνει μυαλό, σώμα και ψυχή δημιουργώντας μια αύρα ρομαντισμού για το αισθησιακό φθινόπωρο.

Divine Idol Eau de Parfum
Και μία σταγόνα ακόμα από το Divine Idol σας κάνει να αισθάνεστε ντίβα! Αυτό το λουλουδάτο, ξυλώδες άρωμα ανοίγει με κόκκινο φρούτο για να αποκαλύψει μία καρδιά από χρυσή ίριδα και αμπάρο. Φέρνει στο νου αναμνήσεις από το καλοκαίρι και δίνει λάμψη στην επόμενη εποχή.

Mysterial Oud Eau de Toilette
Κομψό και σύγχρονο, δίνει νέα διάσταση στην πολυτέλεια. Το άρωμα αυτό που περιέχει σαγηνευτικές νότες Ξύλου Oud, αναδύει μία ελκυστική αύρα αποκαλύπτοντας τη μυστηριώδη γυναικεία φύση. Θα θέλετε να το φοράτε συνέχεια!

 

Για Εκείνον

Ascendant Eau de Toilette
Έντονο, αισθησιακό και αναζωογονητικό, σας δίνει τη δύναμη να γίνετε αρχηγός. Το άρωμα συνδυάζει αναζωογονητικό περγαμόντο με γλυκό μάραθο και βάση από απαλή βανίλια. Ένας συνδυασμός για κάθε φθινοπωρινή διάθεση.

Venture Power EDT
Το υγρό άρωμα με τις γοητευτικές νότες μαύρου κάρδαμου και Σικελιάνικου περγαμόντου σας κάνουν να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και γεμάτοι ενέργεια ενώ το πλούσιο, γήινο πατσουλί εκφράζει την αύρα του χειμώνα. Το Venture Power EdT είναι το ιδανικό άρωμα για τις νέες προκλήσεις.

Men’s Collection Intense Oud
Αυτό το ξηλώδες άρωμα ξυπνά τον αισθησιασμό και τονώνει την εσωτερική δύναμη. Οι έντονες νότες του ξύλου Oud σας κάνουν να αισθάνεστε ευγενείς, ήρεμοι και κοντά στη φύση. Η τέλεια φθινοπωρινή σύνθεση!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME