Σαββατοκύριακο απόδρασης: Ποια προϊόντα δεν πρέπει να ξεχάσετε.

καλοκαιρινες διακοπες - κοπελα που βουταει στην θαλασσα

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και πολλοί είναι έτοιμοι να φύγουν ή έχουν ήδη φύγει. Για εσάς που  ετοιμάζεστε ,σας έχω 5 προϊόντα που χρειάζεστε για το τέλειο καλοκαιρινό διήμερο. Δεν θα σας πω να πάρετε φορέματα ή το τζιν σας, επειδή αυτό εξαρτάται από το που πηγαίνετε, τον καιρό και το προσωπικό σας στυλ. Θα σας πω όμως ποια είναι τα απαραίτητα καλλυντικά, που δεν θέλουμε να μας λείψουν.

1. Μαντηλάκια προσώπου.
Όταν είστε όλη μέρα στην παραλία μέχρι να πέσει ο ήλιος, μπορεί να βαριέστε να καθαρίσετε το πρόσωπο σας πριν πέσετε στο κρεβάτι. Το πιο εύκολο και γρήγορο είναι τα μαντηλάκια καθαρισμού και έτσι τα μαξιλάρια σας , θα παραμείνουν καθαρά. Μου αρέσουν πολύ τα Μαντηλάκια Καθαρισμού με Τεϊόδεντρο Love Nature της Oriflame, με φυσικό εκχύλισμα Τεϊόδεντρου. Απομακρύνουν απαλά το μακιγιάζ, τη λιπαρότητα και τους ρύπους.

2. Κρέμα ΒΒ
Τα προϊόντα τύπου ΒΒ είναι τα πιο βολικά για τις διακοπές σας, αντί για το make up , είναι πολλά προϊόντα σε ένα! Έχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας , καλύπτουν τις ατέλειες και τον ανομοιόμορφο τόνο, χαρίζοντας μια ενιαία όψη της επιδερμίδας. Επίσης ενυδατώνουν και λειαίνουν την επιδερμίδα και δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας.

3. Ξηρό σαμπουάν.
Αυτό είναι ένα απαραίτητο προϊόν, για την αναζωογόνηση των μαλλιών σας, κατά την διάρκεια μιας πολυάσχολης ημέρας και φυσικά στα ταξίδια σας. Σας προτείνω το Ξηρό Σαμπουάν σε Spray HairX Pure Balance , μειώνει στη στιγμή τη λιπαρή εμφάνιση των μαλλιών. Και για όγκο το Ξηρό Σαμπουάν σε Spray HairX Volume Boost. Είναι και τα δύο φοβερά!

4. SOS – Αντηλιακό.
Προφανώς θα χρειαστείτε ένα αξιόπιστο αντηλιακό για να σας προστατεύει από τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά ποιο; Το αντηλιακό είναι αρκετά προσωπικό, και εξαρτάται από το τι ταιριάζει στην κάθε επιδερμίδα. Σας συνιστώ την επιλογή ενός αντηλιακού που έχει τουλάχιστον SPF 30 και δεν περιέχει άρωμα.

5. 3-1 Contouring kit
Έχετε 3 προϊόντα σε 1 .Με τρεις πολύ φίνες πούδρες σε μορφή κόμπακτ μπορείτε να δημιουργείτε κοψίματα, να κάνετε highlighting και να δώσετε χρώμα. Σας κάνει να νιώθετε σας make up artist. Το Contouring Kit της oriflame έχει και στο κάτω μέρος της συσκευασίας οδηγίες χρήσης ( για εμάς που δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε ). Φανταστικό!

6. Νεσεσέρ διακοπών.
Τέλος χρειάζεστε ένα καλοκαιρινό νεσεσέρ για να βάλετε τα καλλυντικά σας. Σας προτείνω το νεσεσέρ Aruba, με τροπικά σχέδια σε μοντέρνο ορθογώνιο σχήμα. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει φόδρα που καθαρίζει εύκολα.

Είστε έτοιμες! Καλά να περάσετε 🙂