Τόνια Σωτηροπούλου : Η τέλεια βάση από τον Παναγιώτη Καρακάση

Το πιο βασικό βήμα στο μακιγιάζ για τέλειο αποτέλεσμα, είναι η βάση, δηλαδή το foundation, το οποίο καλύπτει μικροατέλειες και δυσχρωμίες και δίνει την όψη της αψεγάδιαστης, τέλειας επιδερμίδας.

– Καλό είναι πριν εφαρμόσετε το foundation στο πρόσωπό σας, να βάλετε μία μικρή ποσότητα πάνω στο χέρι σας για να πάρει τη θερμοκρασία του σώματός σας και να αφομοιωθεί καλύτερα στην επιδερμίδα του προσώπου σας.

– Απλώστε το foundation στο πρόσωπό σας με ένα ειδικό πινέλο makeup, γιατί με αυτό τον τρόπο θα απλωθεί η σωστή ποσότητα του υλικού στην επιδερμίδα σας και θα αφομοιωθεί καλύτερα το προϊόν, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται. Θέλουμε να φαίνεται ότι η επιδερμίδα μας είναι φυσικά αψεγάδιαστη και νεανική και όχι ότι την έχουμε καλύψει με makeup ώστε να δείχνει τέλεια.

– Ένα έξυπνο beauty tip είναι να αναμείξετε το foundation με μικρή ποσότητα από ένα serum λάμψης, για πιο ελαστικό, λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα, καθώς αυτό βοηθάει το foundation να γίνει ένα με την επιδερμίδα σας.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν: Giordani Gold Metamorphosis Makeup 35213-7, Giordani Gold Primer Νεανικής Λάμψης 33300, Giordani Gold Πινέλο makeup 30887

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ

Oriflame Makeup Creative Director

O Παναγιώτης Καρακάσης, καταξιωμένος makeup artist στον χώρο των media και των περιοδικών, μετρά πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας και δημιουργίας στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Έχει συνεργαστεί με όλες σχεδόν τις Ελληνίδες celebrities και τα περιοδικά Μόδας. Στο εξωτερικό έχει συμμετάσχει σε πολλά εντυπωσιακά red carpet events και έχει παρακολουθήσει exclusive backstage projects με σχεδιαστές από την Μέση Ανατολή!

Aπό το 2019 αναλαμβάνει Creative Makeup Director της Oriflame και στα πλαίσια του Oriflame Master Makeup School θα μας μάθει τα μυστικά του απόλυτου makeup look που μπορεί να αναδείξει τη φυσική ομορφιά και τη μοναδική προσωπικότητα κάθε προσώπου.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019