Ψάχνετε το τέλειο δώρο; Επιλέξτε το με τη βοήθεια των ζωδίων!

Σκέφτεστε ποιο θα ήταν το ιδανικό δώρο για τη φίλη σας, τη σύντροφό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο; Η συλλογή Norrsken αποτελείται από εντυπωσιακά κοσμήματα με υπέροχα σχέδια για να επιλέξετε. Αλλά πώς θα επιλέξετε το τέλειο κόσμημα; Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε! Ή καλύτερα αφήστε τα ζώδια να σας βοηθήσουν.

Τα κοσμήματα Norrsken στολίζουν μοναδικοί φυσικοί λίθοι, ο καθένας με τη δική του ιστορία. Όπως και κάθε ζώδιο έχει έναν λίθο που αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά του. Γι’ αυτό, αν ψάχνετε ένα ιδιαίτερο δώρο που ταιριάζει στην προσωπικότητά της, αυτή είναι η ευκαιρία σας!

ΚΡΙΟΣ

21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ηγέτες από τη φύση τους, ενθουσιώδεις και με αυτοπεποίθηση. Ο Κόκκινος Γρανάτης, επίσης γνωστός και ως η πέτρα της δημιουργικής φωτιάς, είναι η πέτρα που εκπέμπει πάθος και δυναμισμό! Εάν θαυμάζετε το θάρρος και την ατρόμητη στάση ζωής της φίλης σας, τώρα είναι η στιγμή να της το δείξετε με τη συλλογή Delicious με Γρανάτη ή Sunset με Γρανάτη!

ΤΑΥΡΟΣ

21 Απριλίου – 20 Μαΐου
Η χαλάρωση κάτω από τον ήλιο, μία κούπα με ζεστό τσάι ή ένα απολαυστικό γεύμα είναι συνώνυμο του Ταύρου! Ένα ζώδιο που λατρεύει την πολυτέλεια και τις απολαύσεις της ζωής. Όπως ο Αμέθυστος, ένας όμορφος λίθος με φυσικά νερά δημιουργημένα από τη φύση, που πιστεύεται ότι προσφέρει ηρεμία και απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα. Εάν σας έχει διδάξει πώς να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής, χαρίστε της ένα κόσμημα από τη συλλογή Sparkling με Αμέθυστο!!

ΔΙΔΥΜΟΣ

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Οι Δίδυμοι προσαρμόζονται εύκολα, είναι ευέλικτοι και πνευματικά δραστήριοι. Ο Αχάτης πιστεύεται ότι καλμάρει τις αισθήσεις και εναρμονίζει και ισορροπεί το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Εάν η φίλη σας είναι βαθιά σκεπτόμενη, τότε χαρίστε της ένα κόσμημα που θα λατρέψει (…και ίσως να την χαλαρώσει!) Προτιμήστε τη συλλογή Northern με Αχάτη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Η άνευ όρων αγάπη των Καρκίνων είναι απαράμιλλη. Όπως η ομορφιά του Ροζ Χαλαζία, γνωστός και ως ο λίθος της αιώνιας αγάπης χωρίς όρια. Δείξτε της πόσο εκτιμάτε τη φιλία της με τη συλλογή Flowery ή Lace με Ροζ Χαλαζία

ΛΕΩΝ

23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Δεν θαυμάζετε το πάθος του Λέοντα για τη ζωή; Ό,τι κι αν κάνουν, το κάνουν με επιτυχία! Το Μάτι της Τίγρης αντιπροσωπεύει αυτή την ενέργεια – και έχει χρησιμοποιηθεί ως φυλαχτό δύναμης από τους ρωμαϊκούς χρόνους! Εάν η φίλη σας είναι πηγή έμπνευσης, χαρίστε της ένα κόσμημα από τη συλλογή Forest με Μάτι της Τίγρης ή την Καρφίτσα Τίγρης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου
Το πιο σχολαστικό και τελειομανές ζώδιο του ζωδιακού κύκλου – αν ήξεραν μόνο πόσο πολύτιμοι μας είναι! Το Μαύρο Σπινέλιο πιστεύεται ότι απωθεί την αρνητικότητα και φέρνει έμπνευση και δύναμη. Η συλλογή Precious με Σπινέλιο χαρίζει δυναμικότητα και τόλμη σε όποια τη φοράει!

ΖΥΓΟΣ

23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Οι Ζυγοί είναι άτομα εύκολα, χαλαρά και εκτιμούν τις σχέσεις τους. Τους χαρακτηρίζει η καλαισθησία. Όπως το Μπλε Τοπάζ, που συνδέεται με την πίστη και την αλήθεια και συμβολίζει την αιώνια φιλία. Χαρίστε της ένα σύμβολο φιλίας με ένα κόσμημα που ταιριάζει στην καλλιτεχνική της φύση! Επιλέξτε από τη συλλογή Norrsken με Τοπάζ ή επιλέξτε την Καρφίτσα Κουκουβάγια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού που αποπνέει μυστήριο και δύναμη, σαν τα σκοτεινά νερά των ωκεανών… όπως και η συλλογή μας με Χρυσό Οψιδιανό, εμπνευσμένη από το μυστήριο μιας χειμωνιάτικης καταιγίδας, με μία χρυσαφένια λάμψη που την κάνει μοναδική! Χαρίστε στη φίλη σας ένα κόσμημα τόσο όμορφο και μοναδικό όσο είναι και εκείνη! Δείτε τη συλλογή Golden Obsidian.

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Τα πιο θετικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου! Προσφέρουν χαρά σε όσους είναι γύρω τους. Όπως ο Κιτρίνης, ένας λίθος που συνδέεται με τη χαρά, την αφθονία και τις θετικές αλλαγές. Και με έντονες αποχρώσεις του κίτρινου! Η συλλογή Golden Citrine είναι το ιδανικό δώρο για τις χαρούμενες προσωπικότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και εργατικοί. Είναι προσγειωμένοι και η ενέργειά τους αντιπροσωπεύεται από τον Μαύρο Αιματίτη, μία πέτρα που πιστεύεται ότι ενισχύει τη σταθερότητα. Χαρίστε στην Αιγοκερίνα σας ένα κομψό και μοναδικό κόσμημα από τη συλλογή Drop με Αιματίτη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Ως το πιο δημιουργικό και εξωστρεφές ζώδιο, ο Υδροχόος είναι ειδικός στη διαχείριση των αλλαγών. Όπως ο Λαμπραντορίτης , που πιστεύεται ότι μεταφέρει ιδιότητες που εκπέμπονται από το Βόρειο Σέλας, όπως η δύναμη και ενέργεια για αλλαγή. Τι προτείνουν οι πλανήτες για τους Υδροχόους; Την εντυπωσιακή συλλογή Pearly με Λαμπραντορίτη!

ΙΧΘΥΣ

19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Ο ιχθύς είναι ευαίσθητος, εφευρετικός και ονειροπόλος! Το Λευκό Τοπάζιο συμβολίζει ελπίδα, αγάπη και ευτυχία, όπως και ο Ιχθύς, πιστεύεται ότι φέρνει δύναμη και θετικότητα! Επιλέξτε ένα κόσμημα από τις συλλογές Shimmering  ή  Icy με Τοπάζι για το «ψαράκι» της ζωής σας.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ!

Αν έχετε ακόμη αμφιβολίες, αυτά τα αξεσουάρ δε θα σας απογοητεύσουν! Λατρέψτε κάθε στιγμή μαζί με ένα από αυτά τα ρολόγια της χειμερινής συλλογής Norrsken! Ρολόι FlowerΡολόι Sparkling ή Ρολόι Drop. Επιλέξτε το αγαπημένο σας!

Ανακαλύψτε την Χειμερινή Συλλογή Norrsken στον νέο Κατάλογο Norrsken!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021 ΚΕΙΜΕΝΟ: FLORENCIA ADAMARCZUK