5 Τρόποι να φροντίσετε την ψαλίδα

5 Τρόποι να φροντίσετε την ψαλίδα

Ταλαιπωρημένα μαλλιά και ψαλίδα; Μην πάτε ακόμα στο κομμωτήριο! Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φροντίσετε τα κουρασμένα μαλλιά χωρίς να τα κόψετε!

1. Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν τα λούσετε
Χτενίζοντας τα μαλλιά σας πριν τα λούσετε, μπορείτε να αποφύγετε το μπλέξιμο και το σπάσιμο που σχετίζεται με το σκούπισμα με την πετσέτα.

2. Χρησιμοποιείστε ένα προϊόν που δεν χρειάζετε ξέβγαλμα
Τα απλά μαλακτικά είναι πολύ καλά για να κάνουν απαλά τα μαλλιά σας και να προλαμβάνουν τη φθορά από την πετσέτα. Όμως, όταν μιλάμε για ψαλίδα, χρειάζεστε κάτι πιο θρεπτικό. Δοκιμάστε ένα serum ή μία θεραπεία που δε χρειάζεται ξέβγαλμα για μακροπρόθεσμη αναδόμηση.

3. Αποφύγετε τα εργαλεία θερμότητας
Τα εργαλεία θερμότητας μπορεί να είναι καταστροφικά για τα μαλλιά σας οπότε προσπαθήστε να τα χρησιμοποιείτε το λιγότερο δυνατό. Εάν όμως πρέπει απαραίτητα να τα χρησιμοποιήστε, προστατέψτε τα μαλλιά σας με ένα σπρέι για την θερμότητα.

Σας προτείνουμε: HairX Heat Protect Styling Leave in Spray

4. Δοκιμάστε ένα έλαιο μαλλιών
Τα έλαια μαλλιών είναι τέλεια για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εισχωρούν στην τρίχα και τη θρέφουν από το εσωτερικό της. Τα έλαιά μας περιέχουν έλαιο Argan, Τριαντάφυλλου, Κολλιτσίδας και Βιταμίνη F για ανάλαφρη, μη-λιπαρή σύνθεση.

Δοκιμάστε το: Eleo Dry Oil or Eleo Smoothening Oil

5. Μάσκα κάθε εβδομάδα
Όπως η επιδερμίδα σας χρειάζεται ενίσχυση ενυδάτωσης, έτσι και τα μαλλιά σας. Κάντε λοιπόν τη μάσκα μαλλιών μέρος της εβδομαδιαίας σας ρουτίνας!

Σας προτείνουμε: HairX Restore Therapy Hair Mask

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΚΕΙΜΕΝΟ: JEANETTE OLSSON ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES