3 Λόγοι να αγαπήσετε την σειρά Love Nature εάν έχετε κανονική επιδερμίδα.

Εάν έχετε κανονική επιδερμίδα, είστε από τους τυχερούς! Ωστόσο, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να την περιποιείστε. Η νέα σειρά Love Nature με οργανική αλόη και νερό καρύδας θα σας βοηθήσει να διατηρήστε την επιδερμίδα σας όμορφη με φυσικό τρόπο. Αυτοί είναι 3 λόγου που θα αγαπήσετε αυτή τη σειρά εάν έχετε κανονική επιδερμίδα!

1. Η σύνθεσή της βασίζεται σε οργανικά συστατικά 
Η Aloe Vera και το νερό καρύδας που θα βρείτε σε αυτή τη σύνθεση, προέρχονται οργανικά. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο φροντίζετε την επιδερμίδα σας όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα αλλά και το περιβάλλον.  

2. Μπορείτε να απολαύσετε ιδιότητες των φυσικών συστατικών 
Η Aloe Vera και το νερό καρύδας έχουν απίθανα καλλυντικά οφέλη! Μπορείτε να τα απολαύσετε σε μία σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει γαλάκτωμα καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, μάσκα & απολεπιστικό και gel ματιών! 

Αναζωογονητική aloe vera 
Τα πολύτιμα πράσινα φύλλα της αποτελούνται από 99.50% νερό, που εξηγεί γιατί αντέχει στα πολύ θερμά κλίματα. Εκτός από την ενυδατική της δράση, είναι επίσης γνωστή και για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες.  

Ενυδατικό νερό καρύδας  
Δρα σαν υγραντικός παράγοντας που ελκύει και διατηρεί την υγρασία. Ακόμη καλύτερα, αυτό το super συστατικό προάγει την αποκατάσταση της υγρασίας, βοηθώντας σας να έχετε αναζωογονημένη επιδερμίδα για περισσότερα! 

3. Συμβάλλετε στον βιώσιμο τρόπο ζωής  
Οι συσκευασίες των προϊόντων Love Nature με Οργανική Aloe Vera και Νερό Καρύδας παράγονται κατά 40% από ανακυκλωμένο πλαστικό. Με τη χρήση τους, συμβάλλετε στον βιώσιμο τρόπο ζωής. Επιπλέον, διακοσμούν υπέροχα το μπάνιο σας!

 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME